Sanırımı haklısınız öndeki büyük sticker olmasa belki daha iyi olacak. Yanlarıda sizin yolladığınız orijinaller gibi tekrar deneyeceğim. Aslında denedim arkaya koyduğumuz siyah çetaya uyum sağlayamadı gibi geldi. Birde stickerleri biraz daha ince bir bant yapmam gerekecek galiba. Orijinallerde öyle görünüyorlar. Yavaş yavaş halledeceğim. Bu hafta 5. koltuğu yetiştiremedik. Pazartesiye gelecek sanırım salı filan tescile gider. TUV'ü de o hafta bitiririz inşallah. Fren ayarları epey iyi oldu. Gürol ağbinin tabiriyle selam verecek hale geldi. ;D
Sonrasında ön tampon yenisi ile değişecek ve vinç takılacak daha...
bence hasan bey sanırım artık bu araç ile arazi yapmayacak daha doğrusu kıyamayacak sanırım aracına araç şuan gösteri aracı gibi oldu. çokda güzel oldu sabrınıza hayranım .
merhaba hasan abi aracınızı en başından beri heyecanla takip ediyorum .yazılan her yorumu gönderilen her mesajı okudum.kişisel fikrim stickerlar far altı platformların gri olmasıyla iyi gidiyor yoksa sadece yan kapılar diyorum ben.sadece kişisel zevkim.
araç da bitmek üzere sanırım benim sabrım kalmadı artık sizi düşnemiorum.hayırlı olsun
merhaba hasan abi aracınızı en başından beri heyecanla takip ediyorum .yazılan her yorumu gönderilen her mesajı okudum.kişisel fikrim stickerlar far altı platformların gri olmasıyla iyi gidiyor yoksa sadece yan kapılar diyorum ben.sadece kişisel zevkim.
araç da bitmek üzere sanırım benim sabrım kalmadı artık sizi düşnemiorum.hayırlı olsun
Hasan abi aracınız her şeyiyle gerçek G4'e benzediğine göre belki siz de stickerları orjinal G4 Challange dakii gibi yapabilirsiniz. Her sene fark oluyor mu bilmiyorum, güncel olan iyidir
Hasan abi aracınız her şeyiyle gerçek G4'e benzediğine göre belki siz de stickerları orjinal G4 Challange dakii gibi yapabilirsiniz. Her sene fark oluyor mu bilmiyorum, güncel olan iyidir
Sağol Özgürcüm, artık kullanmak istiyorum, sticker filan gözüm görmüyor artık. ;D ;D
Yanlara siyah çaprazlar atılan var ya belki ondan yaparım...
Bir çıksın
sabır
sabır ;D
Selam millet ben yeni üye oldum tam bi Land aşıgı adamım henüz bi aracım yok ama en kısa zamanda (1 sene içerisinde inşallah) bende bi Land alıp sanal ortamdan sonra gerçek hayattada aranıza katılacağım.
Benim merak ettiğim şey bu aracı bu kadar güzel toplamak için ne kadar para ve zaman harcandı veya bu özelliklerde gerçi şimdiye kadar bu kadar iyisine pek rastlamadım internette falan ama bi araç almaya kalksak ne kadar sipaliyi gözden çıkarmamız gerekir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Aranızda olmak güzel bu araçlar bana gerçekten çok iyi geliyor umarım yakında bir tane alır ve doganın tadını cıkarırım.
ii gezmeler.
Selam millet ben yeni üye oldum tam bi Land aşıgı adamım henüz bi aracım yok ama en kısa zamanda (1 sene içerisinde inşallah) bende bi Land alıp sanal ortamdan sonra gerçek hayattada aranıza katılacağım.
Benim merak ettiğim şey bu aracı bu kadar güzel toplamak için ne kadar para ve zaman harcandı veya bu özelliklerde gerçi şimdiye kadar bu kadar iyisine pek rastlamadım internette falan ama bi araç almaya kalksak ne kadar sipaliyi gözden çıkarmamız gerekir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Aranızda olmak güzel bu araçlar bana gerçekten çok iyi geliyor umarım yakında bir tane alır ve doganın tadını cıkarırım.
ii gezmeler.
Hoşgeldiniz. en kısa zamanda bir land rover sahibi olursunuz inşallah. Benim aracın maliyetini burada yazmak istemem. Fakat istekler arttıkça, o da sıfır olsun bu da olsun dedikçe rakamda yükseliyor doğal olarak. Size yardımcı olmak için, bana özelden mesaj atabilirsiniz bende maliyetler konusunda genel bilgi verebilirim.