Umut bey merhaba
Tecrübem sıfırın biraz üstü tabii yavaş yavaş öğreneceğim. ;D
Aslında ben bu tipini Defendere çok yakıştırıyorum.
Bir sesini duyayım tabii...
G4 port bagaja bakabildiniz mi? Acelem yok diyorum ama meraktan sordum kusura bakmayın. :
Önemli değil yahu acele değil siz nezaman müsait olursanız.
Çok teşekkürler Umut bey.
Eğer size çok zahmet vermezsem bir iki ölçü alabilirseniz çok makbule geçer. :-[
Önemli değil yahu acele değil siz nezaman müsait olursanız.
Çok teşekkürler Umut bey.
Eğer size çok zahmet vermezsem bir iki ölçü alabilirseniz çok makbule geçer. :-[
Gördüğüm kadarıyla yeri iyi. Ama kullanırken daha iyi bilgi veririm.
Son halinin fotoğrafını koyuyorum.
Pek engellemeyecek gibi duruyor...
Azıcık engellese de olsun ;D
Dediğinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim. Ustamdan valfı varmı onu öğreneyim önce tabii...
Ben şnorkeli Humadan aldım. İngiliz dediler, Otokar olanını biraz daha farklıymış. Herhalde malzemesi filan farklı.
İç kısmıda iyi oldu hortum, kelepçe ve karşı parçasını yapıp taktılar izolasyon yapıldı montaj tamam. Bakalım nasıl işe yarayacak?
Uğraşınız sizin ve ekibinizin gerçekten takdire şayan.Kolay gelsin.İnşallah uğraştığınıza deyecek ve zevkle binerek anlatabileceğiniz bir makina çıkacak ortaya.
Uğraşınız sizin ve ekibinizin gerçekten takdire şayan.Kolay gelsin.İnşallah uğraştığınıza deyecek ve zevkle binerek anlatabileceğiniz bir makina çıkacak ortaya.
Cenk bey benim defenderi sanayide epeyce kullandım şnorkelin ön görüşe hiçbir zararı yok denenmiştir.
Yarın plakalar çıkıyor, Cumartesi TUV'e gidiyor, pazartesi salı gibi ruhsatı alırım inşallah. Neredeyse bizim bebişle birlikte geliyordu. 20 gün sonra doğum var çok heyecanlıyım.
Selamlar
Bir iki parça daha aldık. Onlarında fotoğrafını koyuyorum.
Basamak hoşuma gitmeye başladı galiba yaptıracağım. (Fotoğraftaki hala kalırsa siyah elektrostatik yaptırıp takmayı düşünüyorum.)
[attachment=1]
Vinçin paltosu
[attachment=2]
Ön diferansiyel koruma
[attachment=3]
Çok uygun fiyata buldum, Britpart'ın spotları, A barın arasına...
Arka sol tampona monte edildiğinde çok yakışıklı oluyor, ancak, mekanizmayı kontrol eden ince yaylar yağmurda paslanıp High-Jack'i çalışmaz hale getiriyor.
Bir şekilde araç içersine sabitleyebilirseniz High-Jack'iniz daha uzun ömürlü olur ve düzgün çalışır.