1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 274,421
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

En kısa zamanda toplarsınız inşallah. Çok teşekkür ederim, durumu iyi anlatmışsınız valla.
Babam biraz toparladı, bundan sonra diyaliz günleri başlıyor ama olsun. Buna da şükür.
Selamlar

Etiketler

Ufakda olsa birşeyler yapıyoruz. Orta konsol aldım (Britpart) taktık baya güzel oldu. Birde sade bir müzik sistemi yaptık. Yarın fotoğraf ekleyeceğim...

Abi Askeriyeden Çıkma Eliyüzü düzgün 7 bin tl civarı araçlar var. onu alıp senin yaptığın tüm uygulamaları yapmak istesem nekadara patlar acaba bilgi verirsen sevinirim. Komple motoru bakıp yaptırım kaporta ve boya işleminden geçirip seninki gibi bi araç yaptırmanın maliyetini Araştırıyorum Teşekkürler.

Örnek Araç

Valla benim maliyet seni belki yanıltabilir. Ama 15-20'ye de mal eden var, 40'a da, 75'e de. Ne kadar detay istenirse o kadar para harcanıyor. Benimkisinin aşamalarına baktıysanız 40'lı olanlardan diyebilirim...

hfb44' Alıntı:
Valla benim maliyet seni belki yanıltabilir. Ama 15-20'ye de mal eden var, 40'a da, 75'e de. Ne kadar detay istenirse o kadar para harcanıyor. Benimkisinin aşamalarına baktıysanız 40'lı olanlardan diyebilirim...

teşekkür ederim

hasan bey tebrikler gercektende çok başarılı bir çalışma olmuş kutlarım

Baştan sona okudum muazzam bi araç olmuş,keyifle sürün.Aracın dahiliye resimlerini de bekliyoruz.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]