KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İşte bu be LAND KENDİNE GELMİŞ varmı ötesi?
Hasan bey benim sloganım belli << Land zeytin ağacı gibidir toruna miras kalır>>bunu en iyi Ege'li arkadaşlarımız bilir.
Kalın sağlıcakla.
İşte bu be LAND KENDİNE GELMİŞ varmı ötesi?
Hasan bey benim sloganım belli << Land zeytin ağacı gibidir toruna miras kalır>>bunu en iyi Ege'li arkadaşlarımız bilir.
Kalın sağlıcakla.
herkeze merhaba, ben aranıza yeni katıldım anladımki birazda geç kalmışım konuyu başından beri heyecan ve merakla takip ettim dahil olduğum ailenin büyüklüğü ve güzelliği beni ayrıca çok mutlu etti. Hasan bey sizi gerçekten yürekten kutlarım muhteşem bir defender çıkarmışsınız ortaya allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin. Oğlunuz içinde biraz geçte olsa tebrik ederim allah kötü gününü göstermesin inşallah, saygılarımla.
Sizden sonra Birolla konuştum..Bana artık büyük proje alamayacığını söyledi Volkan Işık'la öyle bir karar almışlar..Çok kızdım bu karara artık Serkan Yazıcı hayranıyım ..
Şaka bi yana sağolsunlar ilgilendiler..Yaz mevsimi de geliyor artık..Sanırım yüreyen bi tane bakacağım.Otomekanik Hüseyin Abi kırdan bayırdan ve Off Road turnuvalarından başını alabilirse elimde 4-5 alternatif var..Onlar arasından karar vereceğim artık..
herkeze merhaba, ben aranıza yeni katıldım anladımki birazda geç kalmışım konuyu başından beri heyecan ve merakla takip ettim dahil olduğum ailenin büyüklüğü ve güzelliği beni ayrıca çok mutlu etti. Hasan bey sizi gerçekten yürekten kutlarım muhteşem bir defender çıkarmışsınız ortaya allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin. Oğlunuz içinde biraz geçte olsa tebrik ederim allah kötü gününü göstermesin inşallah, saygılarımla.
Sizden sonra Birolla konuştum..Bana artık büyük proje alamayacığını söyledi Volkan Işık'la öyle bir karar almışlar..Çok kızdım bu karara artık Serkan Yazıcı hayranıyım ..
Şaka bi yana sağolsunlar ilgilendiler..Yaz mevsimi de geliyor artık..Sanırım yüreyen bi tane bakacağım.Otomekanik Hüseyin Abi kırdan bayırdan ve Off Road turnuvalarından başını alabilirse elimde 4-5 alternatif var..Onlar arasından karar vereceğim artık..
merhaba abilerim ustalarım ben suzuki vitara' lar hakkında bilgi ararken bu siteyi buldum. site çok hoşuma gitti site içerisinde gezinirken sizlerin defender' ları çok büyük bir özenle harika birer makinalara çevirdiğinizi gördüm ve hayran kaldım. şu anda tam bir defender aşığı oldum diyebilirim. çünkü bu araçları araştırdım motor seslerini dinledim ve kesinlikle harikalar. yanlız ben özel bir şirkette 900 tl maaşla çalışan tofaş- şahin marka bir arabası olan biriyim sizlerin yaptığı bu çalışmaları görünce içim gidiyor. inşaallah bende birgün böyle bir araca sahip olabailirim. maşaallah çok güzel işler yapıyorsunuz. Allah nazarlardan saklasın sizleri ve araçlarınızı. allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin