1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 268,283
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

nkurtkaya' Alıntı:
İç dizayn çok şık, sade ve kullanışlı. Konsol ve pod, cuby box, hoparlörlerin yeri, Arka tekli koltuklar ve altındaki avadanlık vs.. vs.. hepsi tam istediğim gibi.

Teşekkür ederim.

Etiketler

iç dizayn gercekten cok hos olmus abartısız...ozellıkler koltuklar hosuma gitti nerden ve kaca aldınız acaba ???

masterboy89' Alıntı:
iç dizayn gercekten cok hos olmus abartısız...ozellıkler koltuklar hosuma gitti nerden ve kaca aldınız acaba ???

Teşekkür ederim, koltuklar Citroen C2 Sport koltukları, arka orta koltuk sonradan yapıldı. Valla fiyatlarını unuttum. ;D

merhaba öncelikle araba çok şık olmuş hayırlı olsun nazar değmesin..
benim defenderde de aynı jantlar var ben eski 235/85 leri çıkarıp 265/75 taktım bir de 3 cm araya alimünyum parça ile dışa doğru
jantları çıkartınca araba harika göründü ;D
lasyik seçimi için ise sen arabayı daha çok nerede kullanacağına da bağlı bi de mtr lastikler arabayı daha vahşi gösteriyr ;D
ben ondan 2 sene goodyear mtr kullandım ama ilk yıldan sonra sertleştiği için ses yapmaya başladı
eğer atr dersen bence bf goodrich fena değil atr lastik için en ideali bizim arabalar için
%50 yol %50 off road

Fevkaladenin fevkinde. Bravo Hasan Bey.
Levent bebek de babası gibi off-roadcı mı olacak?
Maşallah )

Bende de 3 cm'lik flanşlardan var aracın izi genişleyince daha iyi görünüyor. 265 lastik aslında daha iyi görünüyor ama biraz çap küçülüyor.
Dediğiniz gibi ATR en çok kullanılacak lastik.

kokteknik' Alıntı:
defenderiniz harika güle güle kullanın el frenin yeri neden yolcu kısmında ?
selamlar

Kilom fazla olduğu için elfrenini yana alsak daha rahat ederim diye düşünmüştüm.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Hasan bey,
Herşey çok güzelde en güzeli yiğenimiz Allah nazardan saklasın, tüm çocuklar mutlu ve sağlıklı büyüsün.
Kalın sağlıcakla.

Çok teşekkürler hep beraber...