KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar çok acil ses izalasyonu için malzeme nerden bulurum zamanım çok kısıtlı yarın motor sökülecek cumartesi malzeme sipariş vereceğim salı ya arabanın bitmesi lazım çünkü usta gidecek. şu arasında izaocam gibi malzeme olan alimunyum adınıda tam bilmiyom malzemeden bulmam için adres ve telefon olan varsa verirse çok sevinirim.
tarık, bahsettiğin malzeme için hüseyin ustayı bir ara. O bu malzemeden kullanıyor. Bir de rektifiye masrafın 2000 lirayı geçiyorsa, turbo dizel motora geçişi tekrar düşün derim. Kolay gelsin.
Tarık bey
ic doseme izolasyonu ve kapı icleri icin en iyi izolasyonu bende ariyorum,
malzemenin ismini bulursaniz, banada bilgi verebilirmisiniz?
cok tesekkurler simdiden
selamlar
eywallah hocam bu bölgede şahsi olarak bir tek bende var yalnız olmak çok zor bu araçla ama yavaş yavaş arkadaşlara virüs bulaştırmaya başladım ama al almayı kırat olarak değiştirebiliriz çok güzel bi fikir ;D
evet asıl konuya başlıyorum bu gün motoru indirdik ve parçaladık yarın parça sipariş, motor parçalarını temizleme parçalar gelincede rektefe ve motoru inşallah pazar en geç pazartesi akşam bitiriyoruz ilk başta motorun yağ içindeki halini ekliyorum yarın temizlenmiş hallerini de eklerim