1989 Land Rover Defender Iğdır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,720
Ynt: 1989 Land Rover Defender Iğdır

ata036' Alıntı:
teşekkürler yunus kardeşim.

hasanfb bu aracı 2008 ekim ayında ığdıra getirdim tam ramazan bayramı günü :D sen nerdesin yakınmısın buralara
3 ay oldu gürbulakta askerdim ığdıra alaya geliyordum ünimoglarla çarşıda suv lardan başka ığdırda arazi taşıtı görmedimde... ;)

Etiketler

allahın izniyle tek bende var kardeş :D aşağıdaki linkten izleyebilirsin ata bilgisayara geldinmi hiç gürbulaktan gelenler oluyor bize

http://www.youtube.com/watch?v=6Evk0AgeOew

yunus kardeş aslında link ölü değil youtubede belki ondan açamamış olmayasın

hasanfb tam üstüne bastın kardeş ayağını çek :D o zaman sen benide grömüşsündür burda serviste

teşekkürler abim benim burda sana bi haksızlık yaptım bu aracı almamda seninde büyük katkın oldu sana yürekten teşekkür ederim

arkadaşlar çok acil ses izalasyonu için malzeme nerden bulurum zamanım çok kısıtlı yarın motor sökülecek cumartesi malzeme sipariş vereceğim salı ya arabanın bitmesi lazım çünkü usta gidecek. şu arasında izaocam gibi malzeme olan alimunyum adınıda tam bilmiyom malzemeden bulmam için adres ve telefon olan varsa verirse çok sevinirim.

tarık, bahsettiğin malzeme için hüseyin ustayı bir ara. O bu malzemeden kullanıyor. Bir de rektifiye masrafın 2000 lirayı geçiyorsa, turbo dizel motora geçişi tekrar düşün derim. Kolay gelsin.

Tarık bey
ic doseme izolasyonu ve kapı icleri icin en iyi izolasyonu bende ariyorum,
malzemenin ismini bulursaniz, banada bilgi verebilirmisiniz?
cok tesekkurler simdiden
selamlar

eywallah hocam bu bölgede şahsi olarak bir tek bende var yalnız olmak çok zor bu araçla ama yavaş yavaş arkadaşlara virüs bulaştırmaya başladım ama al almayı kırat olarak değiştirebiliriz çok güzel bi fikir ;D

evet asıl konuya başlıyorum bu gün motoru indirdik ve parçaladık yarın parça sipariş, motor parçalarını temizleme parçalar gelincede rektefe ve motoru inşallah pazar en geç pazartesi akşam bitiriyoruz ilk başta motorun yağ içindeki halini ekliyorum yarın temizlenmiş hallerini de eklerim

ata036' Alıntı:
eywallah hocam bu bölgede şahsi olarak bir tek bende var yalnız olmak çok zor

Tarık seni anlıyorum bende osmaniyede tek'im bir iki köylerde kullanıldığını duydum ama henüz karşılaşmadım. Hayırlı olsun kolay gelsin

acemi80' Alıntı:
Tarık seni anlıyorum bende osmaniyede tek'im bir iki köylerde kullanıldığını duydum ama henüz karşılaşmadım. Hayırlı olsun kolay gelsin

teşekkürler kardeşim. ikimiz iyi anlarız biribirimizin derdinden

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,110
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR