KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum bir kaç gündür siteye giremiyordum araba bitti başımı aldım gittim ;D birazdan baştan sona tüm resimleri paylaşacağım sizlerle herkese teşekkür ediyorum
EVVET lastikten önce bi adım ilerledik bağaj yapıyoruz resimler aşağıda arkadaşlar
bir günde bu kadar yapabildik karanlık çöktü diye bırakmak zorunda kaldık yorgunluk çayımıı yudumluyorum bir kaç gün içinde aracın üstüne atıp foto eklerim yine çok zevkli bişe şu defender bu işin tadını bi gezenbilir bide yapanbilir ;D bu yaptıklarımın bir amacı var oda önümüzdeki sene olacak buluşmaya hazırlıktır.
bu arada unutmadan bu bagajı yapan sezgin ustama çok çook çoook teşekkürlerimi unutuyorum allah sizlerede sezgin usta gibi bir usta nasip etsin ;D teşekkürler sezgin abim
tarik bey tebrikler cok guzel oluyor fotograflardan gorunen o. Sizin ve ustanizin ellerine saglik. En kisa zamanda land'in uzerine monte edilmis goruruz insallah.
tarik bey tebrikler cok guzel oluyor fotograflardan gorunen o. Sizin ve ustanizin ellerine saglik. En kisa zamanda land'in uzerine monte edilmis goruruz insallah.
güzel görünüyor tarık bitmiş halini merak ettim bizde şu an proje aşamasındayız nasıl birşey yapacağımıza karar vermeye çalışıyoruz geçenlerde ön tamponu bitirdik şimdi sıra bagajda (resimde görülen tamponu elimizden geldiği kadarıyla biz yaptık)
güzel görünüyor tarık bitmiş halini merak ettim bizde şu an proje aşamasındayız nasıl birşey yapacağımıza karar vermeye çalışıyoruz geçenlerde ön tamponu bitirdik şimdi sıra bagajda (resimde görülen tamponu elimizden geldiği kadarıyla biz yaptık)