1989 Land Rover Defender Iğdır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,596
Ynt: 1989 Land Rover Defender Iğdır

ata036' Alıntı:
inşallah abim ustam yarın il dışına göreve gidiyor gitmeseydi yarın atardık ama mecburen gelmesini bekleyeceğim en geç pazar günü atarım aracın üstüne

Hadi hayirlisi

Etiketler

edaghan' Alıntı:
İyi günlerde kullan Tarık, bir günde baya bir mesafe kat etmişsiniz. kolay gelsin.

teşekkürler abim bizim burda işler hep böyle :D hızlı olmaz ise iş kaldıkca kalır ondan bir günde bitirtmeye çalıştım

tarık arkadaşım resimlerini bekliyoruz bu arada ben bagajın üzerine sabit bir sandıkta yapmayı planlıyorum içine çadır,takım çantası,kazma,kürek vb.arazide heran ihtiyaç duyulabilecek şeyleri koymak için sende hazır yapım aşamasındayken bir düşün istersen belki seninde işine yarar sadece bir tavsiye :smiley:

10 puan kardeşim bende düşünüyorum ama ön tarafamı arka tarafmı yapayım diye düşünüyorum resimler en geç yarın veya cumartesi eklerim eğer sen yaptıysan resimleri görmek isterim

ilk çizdiğim taslak var bu pc de son çizimlerim notebookta ben sana fikir açısından bunu yollayım ilk defa resim yolluyorum umarım çıkar öndeki çapraz çizgili bölüm sis farlarınıda onun önüne eğimli bir zemine düşünüyoruz

adsız3.jpg

düşüncelerimiz aynı benim aklıma takılan bunu ön tarafamı arkayamı yapayım bazıları diyor öne yap arkada ağırlık çok olunca bi yere tırmandığında iyi olmaz felan ben standart otokar bagajı yaptım bir iki ufak kaynak işi ve boyası kaldı inşallah bugün akşam bitireceğiz yetişirse resimleri yollarım sende diğer resimlerini yollarsan belki onlardanda fikirler edinebiliriz bu arada malzeme kutusunu seyar yapmayı düşünüyorum istediğimde sandığı indirip sadece bagaj kalsın diye tabi seninle fikirlerimizi paylaşarak ortaya güzel bişeler çıkartabiliriz

ben sandığı sabit yapacağım ankarada böyle bir bagajla girebilecek otopark bulmak zor bagajım seyyar olacak kamp'a giderken kullanacağım resimleride ilk fırsatta yollamaya çalışırım senin resimleride merakla bekliyorum

bende evin garajına sokamayacağım için sabit yapmamayı düşünüyorum :D akşam inşallah resimleri göndermeye çalışacağım tabi boyayı bitirebileceğime emin değilim ancak antipas atar bırakırım ve resimleri o şakilde atarım

Tarık Kardeş ölçeklendirmeyi bir birmi yaptınız yoksa kendinizde bazı değişiklikler uyguladınız mı.
Sormamın sebebi şu boyutları ve resimleri arşivlerseniz gelecekte kullanabiliriz diye düşünüyorum.
Saygılar, selamlar.
(Bu arada ben de Karslıyım. Hemşeri selamı yanii)

Mürsel' Alıntı:
Tarık Kardeş ölçeklendirmeyi bir birmi yaptınız yoksa kendinizde bazı değişiklikler uyguladınız mı.
Sormamın sebebi şu boyutları ve resimleri arşivlerseniz gelecekte kullanabiliriz diye düşünüyorum.
Saygılar, selamlar.
(Bu arada ben de Karslıyım. Hemşeri selamı yanii)

vayyy gurban olduğum demek hemşeriyiz süperrr
valla birebir yapmaya çalıştık ve oldu gibi zaten tam bitsin kullandığım malzemeleri bir bir yazıp ölçüleride vermeyi düşünüyorum becebilirsem ;D

brothers' Alıntı:
ben sandığı sabit yapacağım ankarada böyle bir bagajla girebilecek otopark bulmak zor bagajım seyyar olacak kamp'a giderken kullanacağım resimleride ilk fırsatta yollamaya çalışırım senin resimleride merakla bekliyorum

brothers ayakları ve tüm işlemleri bitirdik bugün sadece merdiven ve boya kaldı fakat makine götürmediğim için foto çekemedim kusura bakma cumartesi gece antipas atıp pazarda boyarım diye hesap yaptım yani anlayacağın pazara tüm resimleri atacağım inşallah

selamlar tarık

merakla bekliyorum ; benim iş biraz uzayacak 5 hafta sonu üst üste ankara dışında olacağım için epeyce bir ertelemek zorundayım

brothers' Alıntı:
merakla bekliyorum ; benim iş biraz uzayacak 5 hafta sonu üst üste ankara dışında olacağım için epeyce bir ertelemek zorundayım

günaydınlar

allah kolaylık versin sende müsait olduğunda diğer çizimlerini gönderirsen memnun olurum

bagajın tüm kaynak işlerini bitirdim sayılır sadece merdiven ve sabitleme ayakları kaldı bu gün antipas attım son resimler aşağıda

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR