1989 Land Rover Defender Iğdır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,701

Etiketler
Ynt: 1989 Land Rover Defender Iğdır

ata036' Alıntı:
teşekkürler ertan bey

teşekkürler bülent bide seninki gibi jant ve lastikleri takabilsem tamamdır artık 2 sene masraf etmem ben buna ;D
bende senin kadar çok seviyorum defenderimi yoksa inan çıkarıp göndericem jant lastikleri :smiley:

;D ;D senin defendere nasip onlar kardeşim elbet bizimde bir gün olacak :D defenderimi ilk aldığımda kalorifer dahi yoktu ah keşke kaloriferim olsun diyordum şimdi çift kalorifer var, motor ölüydü. ah motorum keşke sıfır olsaydı derdim. şimdi motor rektefeden geçti sıfır. ah keşke tavan sepetim olsa diyordum. şimdi oda var allaha şükür ;D sıra geldi jant ve lastiklere :D ahhhh jant ve lastiklerim olsaydı diyorum bu tarihi bi yere yaz kardeş ;D ;D en kısa zamanda onlarda olacak inşallah

ahhhhhh bülentin krank kecesi bi değişse yağ kaçırmasa artık püffffffffff püüüüffffffffffffffff

tütütü vardıda bu püf püf püf ne, git değiştir kacırmasın sonra duaet

Araç süper olmuş,özellikle iç döşemeleri inanılmaz yakışmış.....
İyi Günlerde kullanmanız dileklerimle.
Selamlar.

tarık bey aracınız çok güzel allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
iç döşemeside gerçekten harika.

Herkes gibi bende iç döşemelerine takıldım :smiley: İyi günlerde kullan abi aracını...

bizde döşemedeyiz tabanı kabartmalı alüminyum yaptık tavanı polyesterden döküyoruz şu anda kalıp aşamasındayız

nailox41' Alıntı:
bizde döşemedeyiz tabanı kabartmalı alüminyum yaptık tavanı polyesterden döküyoruz şu anda kalıp aşamasındayız

resim varsa paylaşırsanız sevinirim bende tabanı söküp yeniden temiz bi şekilde döşemek istiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,110
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR