KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu 1995 RR Classic dasboard u peşi sıra gelen Disco1 e de ilham vermiş anlaşılan. Bknz. alttaki ilanda bir 1995 RR Classic var, dashboard u da harika
Land ile yatar kalkar oldum ne olacak benim halim
Bu 1995 RR Classic dasboard u peşi sıra gelen Disco1 e de ilham vermiş anlaşılan. Bknz. alttaki ilanda bir 1995 RR Classic var, dashboard u da harika
Land ile yatar kalkar oldum ne olacak benim halim
;D ;D Bu benim gördüğüm araba. Ama Disco I in ki 94 te başladı, Bunda 95 te başlamış, başlar başlamazda bitti sanıyorum, gerçektende çok benziyor Disco I inkine.
ewt son sene üretimde 1995 RRC lerde TWR spor otomobilin jantları ve bu iç dashboard kullanılmış ayrıca 9 hoparlörlü cd playerlı bir müzik sistemi var ..... koltuklarda değişik daha detay foto yollayabilirim istenirse arşiv oluşmaya başladı bilgisayarda
walla araştırmalar devam ediyor alacaz bi tane böyle giderse
Bu arabanın parçalarının diğer RRC ile aynı olduğundan emin olup, o şekilde alın. Çok net bilmiyorum, yanlış yönlendirmek istemem. Bu model çok çok kısa bir süre için üretildi ve bazı parçaları farklı olabilir.
ben zaten 92-94 arası modellerle ilgileniyorum dashboard değiştirme işi daha sonra bakılacak bir işlem uyarsa değiştiririz ama bir sene için çok değişiklik yoktur diye düşünüyorum
Gökhan bey,
Yanlış hatırlamıyorsam, LWB modeli Amerika kıtası için üretilmişti ve 4.2lt V8 motora sahipti. Her LWB bu dashboard'a sahip olmuyor. Aracı ve geçmişini inceletmek lazım.
Gökhan bey,
Yanlış hatırlamıyorsam, LWB modeli Amerika kıtası için üretilmişti ve 4.2lt V8 motora sahipti. Her LWB bu dashboard'a sahip olmuyor. Aracı ve geçmişini inceletmek lazım.
http://www.baskanjeep.com/car.asp?id=833
demin yolda tesadüfen bu aracı gördüm temiz görünüyordu.. ama detaylı incelemek lazım ama belliki adam da meraklı off road yarış için hazırlanmış xj ler vardı..
ewt internet güzel birşey SWB ve LWB olarak iki dingil mesafesi olarak üretilmiş
TR'de SWB modeli kısa dingil mesafeli olanları mevcut aslında off-road içinde en iyisi bu seri gibi
bu arada yukarıda bahsi geçen dashboard LWB de amerika için üretilen 25. yıl modelinde kullanılmış avrupada fazla satılmamış 4.2 lamborghini destekli ki o ara LR lamborghini içinde 4x4 üretimine yardımcı olunca geriye dönüşüm motor olarak dönmüş ..... bahsi geçen 95 model RRC LWB modeli sadece dashboard değil koltuk dizaynı olarak ve jant olarak o sene üretilen spor otomobil modelinden TWR markasından destek alınarak yapılmış amerikada ki satışların artması için yapılan bu gelişim işe yaradığıda edinilen bilgiler arasında ......