1989 RR Classic

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sailor06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,987

Etiketler
Ynt: 1989 RR Classic

barb_alone' Alıntı:
bu dash board 90-94 arasındaki her RR county yada classic modeline uyar mı acaba nedeni çok güzel

25. yıla özel seri olarak üretilmiş herhalde anlayabildiğim kadarıyla

Bu 1995 RR Classic dasboard u peşi sıra gelen Disco1 e de ilham vermiş anlaşılan. Bknz. alttaki ilanda bir 1995 RR Classic var, dashboard u da harika:smiley:
Land ile yatar kalkar oldum ne olacak benim halim :(

http://www.sahibinden.com/acil_!_!_!_!-01WQQaXQQ10723255WQQpXQQdisplayitem

sailor06' Alıntı:
Bu 1995 RR Classic dasboard u peşi sıra gelen Disco1 e de ilham vermiş anlaşılan. Bknz. alttaki ilanda bir 1995 RR Classic var, dashboard u da harika:smiley:
Land ile yatar kalkar oldum ne olacak benim halim :(

http://www.sahibinden.com/acil_!_!_!_!-01WQQaXQQ10723255WQQpXQQdisplayitem

;D ;D Bu benim gördüğüm araba. Ama Disco I in ki 94 te başladı, Bunda 95 te başlamış, başlar başlamazda bitti sanıyorum, gerçektende çok benziyor Disco I inkine.

ewt son sene üretimde 1995 RRC lerde TWR spor otomobilin jantları ve bu iç dashboard kullanılmış ayrıca 9 hoparlörlü cd playerlı bir müzik sistemi var ..... koltuklarda değişik daha detay foto yollayabilirim istenirse arşiv oluşmaya başladı bilgisayarda :D

walla araştırmalar devam ediyor alacaz bi tane böyle giderse :D

Bu arabanın parçalarının diğer RRC ile aynı olduğundan emin olup, o şekilde alın. Çok net bilmiyorum, yanlış yönlendirmek istemem. Bu model çok çok kısa bir süre için üretildi ve bazı parçaları farklı olabilir.

ben zaten 92-94 arası modellerle ilgileniyorum dashboard değiştirme işi daha sonra bakılacak bir işlem uyarsa değiştiririz ama bir sene için çok değişiklik yoktur diye düşünüyorum

en basidinden: elektrik kablolaması, havalandırma merkezi & ızgaraları, kliması, direksiyon sistemi, gösterge paneli vs farklı görünüyor.

Resimdeki dashboard95 model LWB (Long Wheel Base) bir RR Classic e ait. LWB oluşunu dosya adından çıkardım :smiley:

Gökhan bey,
Yanlış hatırlamıyorsam, LWB modeli Amerika kıtası için üretilmişti ve 4.2lt V8 motora sahipti. Her LWB bu dashboard'a sahip olmuyor. Aracı ve geçmişini inceletmek lazım.

edaghan' Alıntı:
Gökhan bey,
Yanlış hatırlamıyorsam, LWB modeli Amerika kıtası için üretilmişti ve 4.2lt V8 motora sahipti. Her LWB bu dashboard'a sahip olmuyor. Aracı ve geçmişini inceletmek lazım.

Doğru inceletmek lazım, ama ben istanbul da LWB range e binmiştim, eski müdürüme aitti, motor hacmini hatırlamıyorum ama...

Her halukarda çok şık araçlar.

http://www.landroversonly.com/forums/f15/1995-range-rover-classic-lwb-2625/

http://www.rangerovers.net/modelspecs/1995.html

bakalım range sahibi olursak deneriz değişir mi değişmez mi diye birde bu dashboard tan bulmak lazım tabi :D

bu LWB modeli piyasada bulacağımız 4 kapılı RRC lerden uzun versiyon mu acaba yoksa her 4 kapılı versiyon aynı dingil mesafesine sahip acaba

http://www.baskanjeep.com/car.asp?id=833
demin yolda tesadüfen bu aracı gördüm temiz görünüyordu.. ama detaylı incelemek lazım ama belliki adam da meraklı off road yarış için hazırlanmış xj ler vardı..

ewt internet güzel birşey SWB ve LWB olarak iki dingil mesafesi olarak üretilmiş

TR'de SWB modeli kısa dingil mesafeli olanları mevcut aslında off-road içinde en iyisi bu seri gibi :D

bu arada yukarıda bahsi geçen dashboard LWB de amerika için üretilen 25. yıl modelinde kullanılmış avrupada fazla satılmamış 4.2 lamborghini destekli ki o ara LR lamborghini içinde 4x4 üretimine yardımcı olunca geriye dönüşüm motor olarak dönmüş ..... bahsi geçen 95 model RRC LWB modeli sadece dashboard değil koltuk dizaynı olarak ve jant olarak o sene üretilen spor otomobil modelinden TWR markasından destek alınarak yapılmış amerikada ki satışların artması için yapılan bu gelişim işe yaradığıda edinilen bilgiler arasında ......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR