1990 blazer K-5 yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FREE LANDER SALİH Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,702
Ynt: 1990 blazer K-5 yardım

ben buaracı iki aydır sitede ilanda biliyorum. daha önceden satılıkmıydı bilmiyorum. ama arayıp konuşmakta fayda var. o fiyat fazla zaten ama sen teklifini verirsin muhtemelen baya düşer. tabi aracın motor sşanzuman iyiyse. bir de istanbulda bir restorasyon garajından satılık olanlar var, ama uzun süredir ilanda, kimse güvenip alamadı sanırım

Merhaba aybars üstadım,anladığım kadar bu araçlardan iyi anlıyorsunuz,birde bu araç hakkında bilgilerinizi alabilirmiyim
bu arçların ne gibi sıkıntıları varıdır,konu hakkında bilgilerizi alabilirmiyim,saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-acil-satilik-chevrolet-s10-blazer-59220056/detay/

merhabalar. daha önce S-10 kullanmadım. blidiklerimi söyliyim ama kullanıcı tecrübesi olmayacaktır, yine faydalı olursa ne mutlu bana. Forumda Blazer S-10 kullananlar var onlara da danışırsınız. S-10 Türkiye'de 1988 den itibaren sık. ilk o sene çıkan 4.3 V6 motoruyla sık. başka motorları da var ama ben görmedim. ilandaki araç 1989 olduğuna göre 160 beygir fabrika çıkışı, o dönem için oldukça iyi. şanzuman 700R4 yani 4L60 dedikleri şanzuman bu modellerde. Chevrolet suburbanlarda da kullanmışlardı kolay arıza vermeyen sağlam şanzumanlar. motorunu da kolay bozulmayan sağlam motorlar olarak bilmiyorum. kaporta olarak 1995 sonrasından çok daha estetik ilk seri. tek dezavantajı K5 gibi cüsseli bir aracın yerini almasıydı. Birçok K5 hayranı pek beğenmemiş o dönemde S-10 Blazerı. benim o kadar yaşım yok :smiley: genelde Amerikancılarla konuştuğumuzda bu konforda bu sağlamlıkta 4*4 olarak alınabilecek en uygun fiyatlı araç derler. yardımcı olmuşumdur umarım. şu konuya da bakın S-10 kullanıcıları için

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94964.20

Çok teşşekür ederim ilginize aybars bey sağolun,sitenin özelliği bu insanlara yardımcı olabilmek,tabii burda önemli olan duyarlı olabilmek,teşşekürler tekrar...yakıt konusundaki düşünceleriniz neler,birde v6 motor değilmi bu sanırım karbiratörlü,sahibi ile konuştum
enjeksiyonlu dedi sanrım çok bilgili değil bu konuda,saygılar sunarım..

yok karbüratörlü değil, 4300 vortec motorlarda 85-91 arasında üretilen motorlar tek nokta enjeksiyonlu, 91 den sonra üretilenler çok nokta enjeksiyonlu. bilgili olmaması muhtemel. orjinal motor olduğunu farzederek konuşuyorum.

Ynt: 1990 Blazer K-5 Yardım

Selam,

Hala K5 arayışınız devam ediyor mu bilmiyorum ancak,

Gri renkli K5 orjinal görünüyor ancak rakam baya yüksek.

Mavi renkli olan araç sonradan çevrilme diye biliyorum orjınal K5 değil,

Siyah K5 4-5 ay önce adanadan istanbula gitti,adanadayken difransiyel sorunu vardı ama gördüğüm kadarıyla üstüne 10 000para harcamışlar.

Yeşil olan geçen sene ataşehirde satılıktı 16000tl ye anlaşmıştım ancak istanbula gidemediğim için aynı hafta satılmıştı.Tabii alan kişi ne masraf etti bilemiyorum.

Ben silveradomu yeni sattım ve suburban arayışındayım o yüzden takipteyim.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ynt: 1990 Blazer K-5 Yardım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-1990-blazer-k5-108706250/detay/

40000$ dan düşürdüler, o fiyata sanırım keerrriz bulamadılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR