Bu gün Heytem beyle irtibata geçtik(ahmet usta vasıtası ile) Ironman Caster kit tten temin edebilmek için ... Bizi yönlendirdi ve siparişi verdik.....Sipariş te "Ersun bey e gönderdiğiniz kit" den şeklinde idi ;D Umarım yanlış olmaz....
Bu arada bugün ailemizin en küçük ferdi için de bir Land Cruiser edindik. Sedat arkadaşımızın FJ40'ı yabancıya gitmedi.
Pazartesi Doruk'un doğumgünü. Umarım hediyesini beğenir...
Bu arada bugün ailemizin en küçük ferdi için de bir Land Cruiser edindik. Sedat arkadaşımızın FJ40'ı yabancıya gitmedi.
Pazartesi Doruk'un doğumgünü. Umarım hediyesini beğenir...
Hıııııııııı.... ;D ;D Kürşad ben nasıl atladım bunu senin sayende 80 çömezliğim bitti yahuuu
Caster kit : araç yükseldiği zaman bozulan caster açısını düzelten bir parça ... Daha önce kullandığım Defender de bunu özel bir burç sayesinde sağlıyorduk,şu anki caster kit te ise bu bir aparatla sağlanıyor+değişik yükseltmeler için ayarlanabiliyor.....
Tamam abi saol yani tam detaylarini bilmiyorum benim arac kitle yukseltilmis ama hersey yapilmismi yoksa ilave edecegim seyler kalmismi ogrenicem yavas yavas, Burak da en buyuk yardimcim olur
Kürşad kardeşim ... var olma ihtimali yüksek ama yinede bir gözle kontrol yapmanda yarar var ki... en basit olarak ön tekerlek sökülü iken yayda bir eksen bozukluğu olup olmadığını kontrol edebilirsin....
Aracı yükselttiğinizde ön düzen açılarını korumak için burç merkezini değiştirmeye yarar.
Eğer aracı yükseltip Caster Kiti Takmazsanız, araç kontrolu olumsuz etkilenir araç sürekli sağa-sola dalmaya meyilli olur.
gokhanlro' Alıntı:
Ooooo hayırlı olsun ....grub içerisinde kaldı ozaman ...hayırlı olsun..