1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OffRoader-EB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,011
Ynt: 1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

Yaklaşık 30 derece civarında sanırım.
3. Toyota Buluşmasındaki tüm arkadaşlar beraber indik :smiley:
Görüşmek üzere.

Etiketler

Ersun bey iyi akşamlar....

Bu gün Heytem beyle irtibata geçtik(ahmet usta vasıtası ile) Ironman Caster kit tten temin edebilmek için ... Bizi yönlendirdi ve siparişi verdik.....Sipariş te "Ersun bey e gönderdiğiniz kit" den şeklinde idi ;D :D Umarım yanlış olmaz....

selamlar

Yanlış olmaz. Çünkü bu kit 4 farklı yükseklik için de ayarlanabiliyor. 0",2",3",4"

Bu arada bugün ailemizin en küçük ferdi için de bir Land Cruiser edindik. Sedat arkadaşımızın FJ40'ı yabancıya gitmedi.
Pazartesi Doruk'un doğumgünü. Umarım hediyesini beğenir...

yeni bir vx80 ci olarak, bu bahsedilen caster kit nedir neye yarar :smiley:

OffRoader-EB' Alıntı:
Bu arada bugün ailemizin en küçük ferdi için de bir Land Cruiser edindik. Sedat arkadaşımızın FJ40'ı yabancıya gitmedi.
Pazartesi Doruk'un doğumgünü. Umarım hediyesini beğenir...

Ooooo hayırlı olsun ....grub içerisinde kaldı ozaman ...hayırlı olsun..

Tempus' Alıntı:

Hıııııııııı.... ;D ;D Kürşad ben nasıl atladım bunu senin sayende 80 çömezliğim bitti yahuuu :D :D

Caster kit : araç yükseldiği zaman bozulan caster açısını düzelten bir parça ... Daha önce kullandığım Defender de bunu özel bir burç sayesinde sağlıyorduk,şu anki caster kit te ise bu bir aparatla sağlanıyor+değişik yükseltmeler için ayarlanabiliyor.....

Doğrumu açıkladım Ersun bey..

selamlar

himmm acaba benim aracda bu varmi yokmu sorayim bir servise. Old man yukseltme kiti kullanilmis kit olunca bu tip seyler icinden cikmiyormu acaba

Kürşad komple kit olarak getirtilmiş ve yükseltilmiş ise mutlaka vardır.....

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
kürşad bu kitleri burak atak getiriyor, burak sanada getirir

Tamam abi saol :smiley: yani tam detaylarini bilmiyorum benim arac kitle yukseltilmis ama hersey yapilmismi yoksa ilave edecegim seyler kalmismi ogrenicem yavas yavas, Burak da en buyuk yardimcim olur :smiley:

Seninde aracla ilgili tavsiyelerini dinliycem.

gokhanlro' Alıntı:
Kürşad komple kit olarak getirtilmiş ve yükseltilmiş ise mutlaka vardır.....

vardir heralde cunku asfalttada arazidede hicbir problem, surtme, vibrasyon, ses hissetmedim. Tem servisdede baktilar bisey demediler

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
kürşad bu kitleri burak atak getiriyor, burak sanada getirir

Heytem bey bu arada bugünki yardımlarınıza teşekkür ederim ...

selamlar

Kürşad kardeşim ... var olma ihtimali yüksek ama yinede bir gözle kontrol yapmanda yarar var ki... en basit olarak ön tekerlek sökülü iken yayda bir eksen bozukluğu olup olmadığını kontrol edebilirsin....

Tempus' Alıntı:
Aracı yükselttiğinizde ön düzen açılarını korumak için burç merkezini değiştirmeye yarar.
Eğer aracı yükseltip Caster Kiti Takmazsanız, araç kontrolu olumsuz etkilenir araç sürekli sağa-sola dalmaya meyilli olur.
gokhanlro' Alıntı:
Ooooo hayırlı olsun ....grub içerisinde kaldı ozaman ...hayırlı olsun..
Teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR