sonuçta bir emek harcanmış güzel bir arac ama şu fotoğraftaki lastiklerin marka ve modelini merak ettim hoşuma gitti bizim canavara da alsak böyle birşey lastiklerin marka ve modelini öğrenebilirmiyim ?
Hazır hiç kimse soru sormamışken öyle kalsaydı keşke. Benim sorum basit. Neden orijinalinden bu kadar saptınız ve Defender'ı başka bir şekle büründürdünüz? Özellikle dıştan yapıştırma camlar kusura baklayın ama bence tam bir Defender katliamı. Yıllar önce Adapazarı'nda yapılmış sarı bir Defender'da ilk kez görmüştüm ve o zaman da aynı hissiyat içersindeydim, şimdi de.
Merhabalar,
nkurtkaya arkadaşımızın dediği gibi, başkaları ne der bilmem de o yapıştırma camlar sonradan açılıp "orcinal ağabi" diye satılan panelvanları hatırlatıyor.
DEFENDER'leri severimde, bu tür olanları iyice itici geliyor.
Bu benim fikrim, mutlaka sevecek birileri vardır.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Hazır hiç kimse soru sormamışken öyle kalsaydı keşke. Benim sorum basit. Neden orijinalinden bu kadar saptınız ve Defender'ı başka bir şekle büründürdünüz? Özellikle dıştan yapıştırma camlar kusura baklayın ama bence tam bir Defender katliamı. Yıllar önce Adapazarı'nda yapılmış sarı bir Defender'da ilk kez görmüştüm ve o zaman da aynı hissiyat içersindeydim, şimdi de.
Bendeki defenderde de aynı sıkıntı var. Önceki sahibi nedenini bilmediğim şekilde yapıştırma cam atmış. Kırılana kadar devam, kırıldığında yapıştırma camın yerini sacla kapatacağım. Öylesi daha hoşuma gidiyor.