1991 Cherokee Arka Defransiyel Oranı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan submarine Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,823

submarine

Yeni Üye
Yer
Antalya
Merhabalar 1991 model cherokee xj kasa aracımız için yardımıza ihtiyacım var.

1991 model xj kasalardaki defransiyel modelleri, dişli oranı ve frezee sayısı hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi.

Arka defransiyel için kilit düşünüyoruz.
%100 kilitli taksılsa sorun oluyor mu Havalı yada Elektrikli olmayacak ve tabiki hangi marka daha kullanışlı ve uygun olur.

Etiketler

Ynt: 1991 Cherokee Arka Defransiyel Oranı

defransiyelin karpuzunda ufak bir etikelt olması lazım onda ayna mahruti oranı yazar.
iki tip defransiyel olabilir dana veya gm tipi. onuda karpuza bakarak anlamak mümkün.
niye havalı veya elektrikli istemiyorsunuz ?
100% detrit locker var asfaltda büyük lastiklerde gereksiz defransiyeli zorlarsınız

aracın üzerindeki lastikler büyük değil 3" yükseltme ile de zaten en fazla 31/10,50-15 takmayı düşünüyoruz..sanırım defransiyel dana 35 ama dişli oranını nasıl anlayacaz.etikette yazan yazıları olmazsa yarın bi kazıyıp buraya yazarım.

Hüseyin Bey merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim
o zaman 3,55 ve uzeri oran için kullanılacak olan defransiyel kiliti bakmakta fayda var 27 freze olanlardan.

defransiyel tipiniz yeterli oran falan olmaz kilitte sadece ne model varsa defransiyeliniz ona göre kilit olur birde daimi binecekseniz arka aksda alın yedek ve kilitli araçla trafiğe cıkmadan önce mutlaka arazide test edin bu diğer araçlara zarar vermenizi engelleyecekdir

bende ayna mauriti ve kilit getirtiyorum.
33" lastik kullandığımdan asfalt için değilde off road amaçlı 4,56 ayna mauriti ve öne arkaya lsd balatalı kilit tercih ettim.
Şu an gümrükte sanırım önümüzdeki hafta takarım.
Sonuçları tekrar buradan paylaşırım.

Hüseyin bey 31 lastik için ayna mahruti oranlarını değiştirmemize gerek var mı bizim aracımız için bide sizin önereceğiniz bir marka var mı %100 kilit olarak arkaya defransiyel için

sizin ayna mauriti oranlarınızı bilmiyorum.
Ama bu iş kullanıcıya göre değişebiliyor.yetende var yetmeyende var.bence bi lastiklerinizi takın siz kendiniz test edin.en doğru kararı siz verirsiniz.devir var sürat yok derseniz o zaman değiştirirsiniz.o zamanda asfaltmı off road amaçlımı kullanacağınızı belirlersiniz .
Kilit olayı farklı bir konu .buda gene aracı ne amaçlı kullanacağınıza geliyor.
asfalt içinse hiç kilitle uğraşmayın böyle devam edin gerek yok.
ama off road içinse sadece arka değil önede kilit gerekir bence.
Ben lsd balatalı demiştim ama son anda değişiklik yapıp auburn gear marka elektrikli kilit aldım.
Aracınızı öncelikle kullanın ve tanıyın,sonrasında aynı dili konuşmaya başladığınızda yani.o size ihtiyaçlarını söyleyecektir sizin kullanım tarzınıza göre.
Sizde iyi dinleyin ve iyi yorumlayın.
Başkalarından fikir alın tecrübelerini dinleyin ve bunları kendinize göre yorumlayın.aracınız sizi yansıtacağından kararıda siz verin.
Oda olsun buda olsun diye benim gibi saçma sapan masraflar yapıp sonra keşke yapmasaydım maliyeti bukadar şişirmeseydim diye hayıflanmayın.
Hafta sonu müsait olursanız ben maslakta olurum genelde.buyrun görüşelim sohbet edelim benim aracımı kullanın yapıldığında nasıl olacağına dair fikir edinir yapıp yapmamaya karar verirsiniz.

Selamlar.

Aracıma yaptıklarımı aşağıdaki başlık altında anlatmaya çalıştım.
ilginizi çekerse bi göz atın..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71577.0

Hüseyin bey cevaplarınız için çok teşekkür ederim.söylediklerinizde haklınız aracımızı artık tanıdık sayılırız.Bu arada teklifiniz için de çok teşekkür ederim ama Antalya da yaşıyorum.Eğer olurda sizin yolunuz düşerse beklerim.
Bu arada araç asfalt ta kullanılmıyor desek yeridir.Günlük kullanım için binek aracımız var.

Rica ederim emre bey,
o zaman öne ve arkaya 4.56 ayna mauriti.gene öne ve arkaya havalı yada elektrikli kilit alın.
Ben kompresörü ve teferruatı fazla diye havalı kilit düşünmedim.elektrikli kilit aldım.
önümüzdeki hafta içi takacağım sonuçları sizinle paylaşırım.
kolaylıklar dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR