1992 Model 3k Vitara Acil Yardım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lordkales Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,390

lordkales

Yeni Üye
Herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım ve eğer kısmetse temiz bi arazi aracı almayı düşünüyorum fakat bu alacağım ilk araç olacak bu yüzdendir ki hiçbir bilgim yok nedir neresine bakılır nelere dikkat edilmelidir vs. Siz tecrübeli abilerimin arkadaşlarımın tecrübelerinden faydalanmak isterim. 1992 Model suzuki vitara 3 kapılı modelinden buldum ve kısmetse almayı düşünüyorum. Sizlerden ricam şu ilan hakkında yorumlarınız nelerdir şimdiden çok teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-full-orjinal-vitaraaaa-199824073/detay/

Etiketler
Ynt: 1992 Model 3k Vitara Acil Yardım...

Düşük model 3 kapılılar karburatörlüdür. Yanlış hatırlamıyorsam 3 kapıda 96 sonrası enjeksiyonlu. Bu nedenle bu modellerde 5 kapı ya da daha yüksek model 3 kapı almanız daha modern bir motor açısından avantaj olur.
Genel anlamda sorunuzla ilgili forumda çok yazılmış yazı var.
Ancak temel dikkat etmeniz gereken ön jant merkezindeki hubların çalışıp çalışmadığı.
Her viteste bir süre sabit hızla gidip şanzımandan ses gelip gelmediğini dinleyebilirsiniz.
100 civarı hızda arka diferansiyelin sesini dinleyebilirsiniz.
Yedek su deposunda araç soğukken su seviyesine bakarak araxın su eksiltip eksiltmediği hararet görme durumu hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.
Arazi şanzımanında sorun olup olmadığını anlamak için dört çekerde ses gelip gelmediğini dinleyebilirsiniz.
Aracın altına liftte bakıp şasede kaynak vs... olup olmadığına dikkat edin.
Bu modellerde km saati 100 binde sıfırladığından gerçek kmsini bilme şansı yok.
En güzeli anlayan bir servise ekspertiz yaptırmak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.