1993 2.5 turbo dıesel grand cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umit87 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,348

umit87

Ana Kamp
Yer
Beyoglu-Cihangir
Arkadaşlar üstadlar öncelikle merhaba ben uzun zamandır aranıza katılmayı beklıyorum suzuki vitara bakıyordum hdı ancak içi bana dar gelıyor aracı aile olarak kullanıcam farklı arayışlara girdim bnm derdım parça sıkıntı çekılmıcem ustanın anlayabılecegı ve parça fıyatı benı kasmayacak bı araç aynı zamanda yakıt buldugum araçın lınkını koyuyorum sizin yorumlarınız benm rotamı çizecek saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-2-5-turbo-diesel-turkiyede-sayili-73138611/detay/

Etiketler
Ynt: 1993 2.5 turbo dıesel grand cherokee

BOYA TAKINTISI OLAN,FULL ORJİNAL ARAÇ ARAYAN ARKADAŞLAR,PARASI AZ OLAN ÇIKIŞMAYAN,ÇEK SENET TEKLİF EDECEK ARKADAŞLAR BAŞKA ARAÇ BAKSINLAR İLANLARDA ARAÇ ÇOK.MESAJLARI CİDDİYE ALMIYORUM.GERÇEK ALICI ARAR BİZZAT GÖRÜŞÜR.MAKUL MANTIKLI CİDDİ ALICILARLA PAZARLIK YAPARIZ.
DEĞERİNDE 4 SİLİNDİR BENZİNLİ VEYA DİESEL OTOMATİK OLMASI ŞARTIYLA SADECE BİNEK OTOMOBİLLE TAKAS YAPARIM.
LÜTFEN benzinli v8 arazi aracı sahipleri takas teklif etmeyin.diesel aracımla v8 benzinli aracı neden değiştireyim.önemle rica ediyorum.

hem demiş ki v8 olanlar aramasın dizel aracımı neden benzinli ile değiştireyim. Hem de dizel binek araçla takas yaparım demiş. madem 10 litre mazot yakan jeepin var neden aynı yakıtı tüketen binek dizel araçla takas yapıyorsun. bence tuhaflık var. az bulunan araç parça sorunu olur mu iyi araştırmak lazım. temiz görünüyor ama anlayan servise sormak lazım...

Hayırlısı olur inşallah.Baktırmanızda fayda var.
2,5 dizel ZJ parçaları sıkıntılı olabilir.Kasa ağır olduğundan performansı nasıldır merak ediyorum.
Not olarak bu araç 1 yıldan beri bir kaç kez satılığa çıktı.Düşündürücü biraz bence.

benim için yakıt ve parça çok önemlı inş. kullanan veya tam anlamıyla biri açıklık getirir saolun herşey için

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR