1993 Daihatsu Feroza EL2 için ön difransiyel arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acemisürücü Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,954

acemisürücü

Kamp II
merhaba
1993 Daihatsu Feroza EL2 için ön difransiyel arıyorum.Elinde olan veya nerede bulabileceğimi bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.Konuyu İlan panosu vasıta bölümünde de açtım ama en iyi yardımın buradaki Ferozacılarıdan geleceğini düşünüyorum.Bu arada Cevdet bey sorun HUB dan değilmiş bunu da anladım :smiley:
iyi akşamlar

Etiketler
Ynt: 1993 Daihatsu Feroza EL2 için ön difransiyel arıyorum

acemisürücü' Alıntı:
merhaba
1993 Daihatsu Feroza EL2 için ön difransiyel arıyorum.Elinde olan veya nerede bulabileceğimi bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.Konuyu İlan panosu vasıta bölümünde de açtım ama en iyi yardımın buradaki Ferozacılarıdan geleceğini düşünüyorum.Bu arada Cevdet bey sorun HUB dan değilmiş bunu da anladım :smiley:
iyi akşamlar
Geçmiş olsun..
Net'de bakındım biraz ama :( bulamadım;ben (iç aksesuar ) izmir tarafından birinden almıştım;kazalı ;parçalanmış vardı zat;bunları parça halinde satıyordu ..
Umarım kısa zamanda probleminizi çözersiniz.
Geçmiş olsun..
İyi akşamlar.

yılmaz cenger
Telefon (Ev)+90-252-2466364Telefon (İş)+90-252-2466364Telefon (Cep)+90-538-3296828
Eğer varsa;pazarlığı çok iyi yapın;eksik parça gönderebilir..

merhaba
2 farklı yere sordum.
1500 TL istediler.Bence tamamı 10000 TL olan araç için fiyat yüksek geldi.
Gerçekten böyle midir?
Yoksa adamlar beni öpecek mi?

acemisürücü' Alıntı:
merhaba
2 farklı yere sordum.
1500 TL istediler.Bence tamamı 10000 TL olan araç için fiyat yüksek geldi.
Gerçekten böyle midir?
Yoksa adamlar beni öpecek mi?
10,000 liraya arabamı kaldı? :smiley: fiyatlar arttı..
benim termik fana 500 kusur fiyat istemişlerdi(orjinal)

koroglu1414' Alıntı:
10,000 liraya arabamı kaldı? :smiley: fiyatlar arttı..
benim termik fana 500 kusur fiyat istemişlerdi(orjinal)

Daihatsu servis,sıfır ön difrensiyele 3800 TL fiyat verdi.
Benim söylediğim 10000 TL bendeki araç içindi.Elbette farklı donanım ve temizlikte araçlar vardır ve fiyat fark edecektir.
Şu da bir gerçekki 1993 model araçtan söz ediyoruz.Eskinin yenisi olmazmış.

acemisürücü' Alıntı:
Daihatsu servis,sıfır ön difrensiyele 3800 TL fiyat verdi.
Benim söylediğim 10000 TL bendeki araç içindi.Elbette farklı donanım ve temizlikte araçlar vardır ve fiyat fark edecektir.
Şu da bir gerçekki 1993 model araçtan söz ediyoruz.Eskinin yenisi olmazmış.
Umarım uygun fiyatda bulursunuz;inşallah bizim başımıza gelmez bu durum;adınza üzüldüm :(
Saygılar.

merhaba
Difrensiyel sorunu ,dişlilerin piyasadan alınması ile çözülmüştür.
İşçilk dahil 600 TL tuttu.
Suriye'den 850-1000TL arasında getirilen komple ön difrensiyel işçilkle beraber muhtemelen 1300 TL gibi bir rakama mal olacaktı.
yurtiçi çıkma difrensiyele istenen rakam 1750TL -eğer sizdeki difrensiyeli gönderirseniz 1500TL.Adamlar 300 TL dişli parası harcayıp tekrar piyasaya sürecekler.İnsaf yahu.
sorunsuz sürüşler dilerim

acemisürücü' Alıntı:
merhaba
Difrensiyel sorunu ,dişlilerin piyasadan alınması ile çözülmüştür.
İşçilk dahil 600 TL tuttu.
Suriye'den 850-1000TL arasında getirilen komple ön difrensiyel işçilkle beraber muhtemelen 1300 TL gibi bir rakama mal olacaktı.
yurtiçi çıkma difrensiyele istenen rakam 1750TL -eğer sizdeki difrensiyeli gönderirseniz 1500TL.Adamlar 300 TL dişli parası harcayıp tekrar piyasaya sürecekler.İnsaf yahu.
sorunsuz sürüşler dilerim
Parçaları bulabilmenize çok sevindim..
Ticaret ahlakı kalmamış artık :(
Güzel günlerde kullanın..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR