1993 jeep grand cherokee jant 4 adet kapakları tam

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avcı_pir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,713

avcı_pir

Ana Kamp
1993 jeep grand cherokee jantların kapakları tam,kaynak ezik falan bişey yok,sadece ben temizlettirip tamamını orjinalinin içinde bulunan altın sarısı rengine boyadım.fiyat piyasada kapakların tanesini 50 tl düşünürsek be hepsine 350 tl istiyorum.

Etiketler
Ynt: 1993 jeep grand cherokee jant 4 adet kapakları tam

Jantların görseli varmı birde ölcülerini tam olarak yaza bilirmisiniz genişlik ve capı olarak

dursun bey grand cherokeenin orjinal jantları 5x114.3 15 inç ölçülerinde.şuan şehir dışında olduğumdan fotoğraf ekleyemiycem bundan dolayı özür diler ilginize teşekkür ederim.

jantların tamamı içindeki altın sarısı rengine boyanmıştır.kaynak,çatlak yoktur .jant değişikliğinden dolayı sökülmüştür.

DSCF0030.jpg

Merhaba, jantlari nerede gorebilirim?
Selamlar

maalesef böyle satış nasıl yapılır bilemiyorum.ilginize teşekkür ederim.yalnız ilanım sahibinden.com adresinde var.get satışı yapılabilir kredi kartıyla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,644
Kayıtlı Üye Sayımız
170,421
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR