1993 Pajero, LSD Kilit için Yağ Seçimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PIKE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,770

PIKE

Kamp III
Yer
KAYSERI
Arkadaşlar merhabalar;
yardımcı olabailcek arkadaşlardan şu ricam olacak 1993 model 3 kapı pajerom var. Araçta standart olarak arka diferansiyelde LSD kilit mevcut
araştırdıgım kadarıyla bundan dolayı LSD için özel bir diferansiyel yağı kullanılması gerekiyor

http://www.bobistheoilguy.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1606212
bu linklten görüldüğü üzere mitsubishi firmasının LSD SAE 90 bir yag öneriyor

Türkiyede özellikle kullanacagım marka ve detayları hakkında bilen arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum

1)Ön dif için nedir?
2)LSD li arka dif için nedir?

Ayrıca tam net ögrenemedim ama GL 5 Serisi olmalıymış
yardımlarınızı bekliyorum

Etiketler

Ynt: 1993 Pajero, LSD Kilit için Yağ Seçimi

ismail bey merhabalar,
mesajınız aldım fakat bir sistem hatası oldu ve msj gönderemedim. bana özel den emailinizi msj atarsanız size yardımcı olmaya çalışayım

bendede galloper var ama bakımı hakkında bir fikrim yok.

mustafa hocam bildigim kadarıyla galloperda arka LSD kilit yok ama uygun yag çok önemli.
LSD eger uygun yag kullanılmaz ise devreye girmiyor. Temsa ya mail aymıştım. ellerinde oldugunu söylediler ve 4 lt yag için 87 tl fiyat verdiler

abi durumda sıkıntı yok. zaten pajero ve galloper aynı sanada getirtiriz istersen

Yahşi hocam merhaba,
Castrol'de LSD için uygun yağ var diye biliyorum.
Ön dif. için 1.2lt 70-90 dişli yağı konuyor yanılmıyorsam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR