1993 ZJ Limited Fren Disk Toz Koruyucu, Tavan Bagajlık Kapağı & 4 Set Amortisör

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kulaksizcumhur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,993
Arkadaşlar, iyi akşamlar, umarım haftasonunuz iyi geçmiştir.

1993 model ZJ için, fren disklerinin üzerinde yer alan (diske değmeyen) toz koruyuculuklar var (sac levhalar). Bunlardan elinde fazla olan veya uygun fiyata bulabileceğim bir yer var mıdır?

Bu arada çok acelesi yok ama sıfır veya çok az kullanılmış 4 adet amortisör ile helezon yaya da ihtiyacım var. Olur ya, elinde yedek parça olarak fazladan olan birileri vardır. Hem değerlendirmiş, bana satmış olur.

Son olarak tavanda bulunan bagaj tutucuların (aracın arkasından bakıldığında) sol rayının bagaj kapağına yakın olan tarafındaki kapağı düşmüş. Bundan da elinde olan varsa, haber verebilirse çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler...

Etiketler
Ynt: 1993 ZJ Limited Fren Disk Toz Koruyucu, Tavan Bagajlık Kapağı & 4 Set Amortisör

Sanırım bana bu konularda yardımcı olabilecek bir arkadaşımız yok. Ama yine de olur da cevap vermek isteyen olursa aynı araç için bijon somunlarına da ihtiyacım var. Yedek parçacılarda çok pahalı. Olur da arkadaşlarımızdan bir tanesinin elinde kullanmadığı fazladan varsa veya satmış olduğu aracından elinde kaldıysa benimle lütfen irtibata geçsinler, çok memnun olurum. Çağrı bırakırsanız ben sizi ararım. Benim cep telefonum : 0 532 543 36 21. Şimdiden teşekkürler. (Cumhur)

Ynt: 1993 ZJ Limited Fren Disk Toz Koruyucu, Tavan Bagajlık Kapağı & 4 Set Amortisör

MONROE AMORTİSÖRLERİN ADET FİYATI 55-60 TL AZ KULLANILMIŞA PARA VERMEMENİ TAVSİYE EDERİM.BEN YENİ DEĞİŞTİM 4 TANESİ 24O TL ORİJİNAL MONROE TAVSİYE EDERİM..

avcı_pir' Alıntı:
MONROE AMORTİSÖRLERİN ADET FİYATI 55-60 TL AZ KULLANILMIŞA PARA VERMEMENİ TAVSİYE EDERİM.BEN YENİ DEĞİŞTİM 4 TANESİ 24O TL ORİJİNAL MONROE TAVSİYE EDERİM..

Iyi aksamlar

Oncelikle forumlarda buyuk harf ile yazmak bagirmak anlamindadir.

Ikinci olarak 60 Liraya Monroe nerde hemen gidip alalim.

Cumhur nerdesin bilmiyorum eger Istanbulda isen bende bir takim arka yay var. Onun disinda 4 adet WJ amortisoru ki bizimkiler ile ayni boyda ama dsaha serttir bir takimda daha uzun amortisor var .

Ek olarak XJ on yaylarida var ozelden telimi atiyorum konusuruz.

ben sadece size bu konuda yardımcı olmaktı saygısızlık yapmak değildi harflere anlam yüklendiğini bilmiyordum bundan dolayı özürlerimi sunarım.istediğiniz bir monreo bayisine sorarsanız size yardımcı olurlar ayrıca yildirimamortisör adresindende bilgi alabilirsinzi ben değişeli bir ay oldu trabzondan aldım.iyi akşamlar saygılar

Sevgili arkadaşlar, yardımlar için çok teşekkürler. Yüreğinize sağlık. Dün akşam bir yedek parçacıcan 2 adet silecek kolu ve 2 adet silecek lastiği fiyatı aldım. Silecek kolları için 180 TL, lastikleri için ise 50 TL istedi, toplamda 230 TL yapıyor. Bana biraz yüksek geldi. Siz ne dersiniz? Daha uygun fiyata bulabileceğim bir yerler veya elinde fazla olan arkadaşlar var mı?

Bir de bana 20 adet bijon somunu fiyatı verdi ki inanamadım. Alt tarafı somun için toplam 175 TL istedi. Bir de üzerine indirim yaptığını söyledi (normalde tanesi 20 TL imiş).

Şimdiden teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,973
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler