1996 1998 arası ZJ lerdeki JANT/PARK LAMBASI farklılıkları nelerdir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan y-bsungur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,159

y-bsungur

Kamp I
Yer
eskişehir
arkadaşlar herşeyden önce sayenizde ögrendigim detaylar benim için altın degerinde bu konuda bilgi paylaşımında olan herkese binlerce kez teşekkürü borç bilirim..siz degerli üyelerden bir istirhamım var 1996/1998 ZJ lerdeki JANTLAR ve PARK LAMBALARI birbirinden nasıl ve ne açıdan farklı (ŞEKİL RENK V.S) ve bunu nasıl anlarız bu konuda resimli bilgi veya detaya sahip olan varmı jant farklılıgı aracın degerlendirmesinde bu noktada ciddi bir detay oluyor diye düşünüyorum sizcede dogrumu yada bunun ne kadar üzerinde durmalıyız...kıymetli bilgilerinize ihtiyacım var ...herkese çok teşekkürler

Etiketler
Ynt: 1996 1998 arası ZJ lerdeki JANT/PARK LAMBASI farklılıkları nelerdir

jant farkı bildigim sadece bazı 98 modellerde var oda gorsel olarak yani ebat olarak degil soyle diyeyim 96-97 modellerde kapılarda yazılı olan grand cherokee yazıları sarıdır bu yuzden jantlarda sarı renk agırlıktadır bazı 98 lerde ise kapılardaki yazı metal rengindedir bu yuzden 98 modellerin jant rengi metal olup tipi de degisiktir lambalara gelince amerikan versiyonda sinyal lambaları beyaz olup on camurluk bolgesinde yoktur kanada versiyonunda sinyaller sarı olup camurluk kısmında da mevcuttur.

yazdığınız özelliklerinin hiç bir önemi yok...önemli olan tek özellik aracın temiz olması...
haaa illaa ben lsd li alıcam diyosanız o başka, açtığınız konuyu zaten cevapladım...
ben araç alırken baktığım en son şey bunlar...

997799' Alıntı:
yazdığınız özelliklerinin hiç bir önemi yok...önemli olan tek özellik aracın temiz olması...
haaa illaa ben lsd li alıcam diyosanız o başka, açtığınız konuyu zaten cevapladım...
ben araç alırken baktığım en son şey bunlar...

Abicim öyle herdaim Corvette nin üzerine çıkacaksan habire LSD lazım tabe 8)

darkcity2000' Alıntı:
Abicim öyle herdaim Corvette nin üzerine çıkacaksan habire LSD lazım tabe 8)

Tolga lsd öyle milletin düşündüğü gibi bişey değil be abicim....az bi zorlanmada yani benim lsd m var dediğin anlarda işe yaramamaya başlıyor,,,buz gibi epey kaygan ince çamurda falan işe yarar, akselerasyonun tam limite geldiği yerlerde aracın kalmaya başladığı anlarda bi işe yaramıyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,591
Kayıtlı Üye Sayımız
166,896
Kaydolan Son Üyemiz
peacerimamskep

Geri