arkadaşlar selamlar, ilk defa bir Amerikan sahibi oldum, çok da memnunum 1 aydır nerdeyse 3-4bin km yaptım... aracım V8 5.0 explorer, bakımlarını yaptım, içini dışını güzelce temizlettim, yakıtından da gidişinden de duruşundan da memnun kaldım...
Birebir aynisindan bende de var..
Ne yap et, ozellikle havali amortisor kompresorune zarar vermemeye calis.. ozellikle gaz takarker zarar veriyorlar..
Benimkine Gaz takarken ustunden delik acmislar.. 1600$ ve 1ayda geliyor..
Birebir aynisindan bende de var..
Ne yap et, ozellikle havali amortisor kompresorune zarar vermemeye calis.. ozellikle gaz takarker zarar veriyorlar..
Benimkine Gaz takarken ustunden delik acmislar.. 1600$ ve 1ayda geliyor..
Bagaj içinde sol panelde, bitane anahtar varsa vardir. O anahtar aktive etmek ve kapatmak için..
Lastikler değişirken onu kapatman lazim. Yüksek hizda araba yere iner, dusuk hizda ve arazi sartlarinda yükselir.
en dusuk ve en yüksek surus tipi arasinda 5 santim fark vardir.
Bagaj içinde sol panelde, bitane anahtar varsa vardir. O anahtar aktive etmek ve kapatmak için..
Lastikler değişirken onu kapatman lazim. Yüksek hizda araba yere iner, dusuk hizda ve arazi sartlarinda yükselir.
[/quote
sizinkinin fotosunu atar mısınız zahmet olmazsa, en azından var mı yok mu bilmiş olurum
ben aldığımda 40-50 kuruş arası yakar deniyordu ama artık ayarından mıdır nedir bilmiyorum genelde 100 tl lik LPG aldığımda 280-300 m rahat gidiyorum, bunda Ankara'nın çok sıkışık olmayan trafiği de etkili elbette...
[/quote
sizinkinin fotosunu atar mısınız zahmet olmazsa, en azından var mı yok mu bilmiş olurum