1996 vergi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdifon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,549

ferdifon

Yeni Üye
Yer
istanbul
merhaba arkadaşlar bir süredir siteye giremedim ve vergimide daha henuz ödemedim daha önce baktığımda aracı almadan aralık ayında 410 lira çıkıyordu 6 aylık şimdi ödemek istedim geçikmeli aşağıdaki rakamları ödetiyor bana zammı geldi ? bilgi verirmisiniz.

1.jpg

2.jpg

Etiketler

Ynt: 1996 vergi

mehmetali36' Alıntı:
Benim aracımda 96 model indirimli olarak 438 TL ödedim. Vergi indirimi için her yıl tekrar dilekçe veriyorsunuz.
aynen doğrudur ben 1 yaşla bu yılda 1098 yatırdık seneyı ıple cekıyorum :smiley:

kasko bedeline göre vergi indiriminden yararlanmak için dilekçe vereceksiniz ve düşecek bu rakam. vereceğiniz belge için beni arayabilirsiniz. 0533 282 31 47

kasko indirimi için dilekçe vermiş olsanız dahi online sistemde böyle görünebiliyor ama ödeme esnasında indirimli alınıyor...birde mümkün olduğu kadar vergi dairesinden ödeme yapın, bankalar dolayısıyla problem yaşayan, ödemem görünmeyen çok arkadaşım oldu...

Arkadaşlar, peki bu indirim için dilekçeyle vergi dairesine başvurduktan sonra ödemeyi mutlaka yine vergi dairesinden mi yapmak gerekiyor? Bana böyle olmas gerekiyor gibi geliyor, çünkü internet üzerinden bankalar aracılığıyla veya gelirler.gov.tr internet adresi üzerinden yapmak istersek, sonuçta normal vergi ne ise o gelecek ekrana. Bu sefer de eksik ödemişiz gibi gözükür mü acaba? Bu konuyu tecrübe eden bir arkadaşımız var mı? Teşekkürler...

kulaksizcumhur' Alıntı:
Arkadaşlar, peki bu indirim için dilekçeyle vergi dairesine başvurduktan sonra ödemeyi mutlaka yine vergi dairesinden mi yapmak gerekiyor? Bana böyle olmas gerekiyor gibi geliyor, çünkü internet üzerinden bankalar aracılığıyla veya gelirler.gov.tr internet adresi üzerinden yapmak istersek, sonuçta normal vergi ne ise o gelecek ekrana. Bu sefer de eksik ödemişiz gibi gözükür mü acaba? Bu konuyu tecrübe eden bir arkadaşımız var mı? Teşekkürler...

bankadan da yaparsın problem değil, ama eşşeği sağlam kazığa bağlama adına vergi dairesine gidip dekontu ruhsatın arasına koymak sağlma iş olur...

Dilekçeniz işleme girdikten sonra bankada plakayı verince indirimli rakam çıkıyor, dilekçe henüz işleme alınmadıysa zaten vergi dairesinde de aynı rakam çıkacak, bu yüzden yatırmak için bir daha vergi dairesine gitmeyin.

Peki internetten ödemek istersek yine bankaların sitelerinde "mtv ödeme" bölümlerinde de indirimli rakam gözüküyor mu? Hiç deneyen bir arkadaşımız oldu mu?

kulaksizcumhur' Alıntı:
Peki internetten ödemek istersek yine bankaların sitelerinde "mtv ödeme" bölümlerinde de indirimli rakam gözüküyor mu? Hiç deneyen bir arkadaşımız oldu mu?

dilekçeyi vergi dairesine verdiğin anda işlemi yapıyor.o vakitten sora nereye gidersen git ,aynı rakam...............bu arada daha yatırmamışsan cezalıda yatıracan tabiki onu unutma...........kolay gele.....

Bilgiler ve paylaşımlar için çok teşekkür ederim. Yok, cezalı bir durum yok şu anda, çünkü ben henüz müstakbel GC ZJ'mi teslim almadım. Önümüzdeki günlerde Allah izin verirse. Ancak hazırlık olsun diye bu tür sorular sorup, kafamdaki soru işaretlerini netleştiriyorum. O zaman internetten ödemek istersek, verginin son ödeme gününü beklemeyip, daha önceden dilekçe vererek indirimli kaydın tüm her yere düşmesini sağladıktan sonra internetten veya bankadan ödemek gerekiyor. Çok teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.