Evet aynı parça ise opel araçlarda aynı numaradır.Benim diğer aracım opel vektra jipte frontera olunca opellerin kullandığı epc denilen parça kataloğunu aldım.katalok dediğim cd de yüklü bir program.onuda ebay dan 15 tl ye mal oldu.bilgisayara yüklerken biraz uğraştırdı ama sonunda hallediyorsun.parçanın görüntüsü ile birlikte numarasını oradan buluyorsun zaten başka hangi opel araçlarada uyduğunu listeden görüyorsun.Türkçe de dahil bir çok dilde var.Bundan önceki suzuki sj ve grand vitaranınkiydi kitap halinde idi o daha çok hoşuma gidiyordu ama ingilizce idi.bilgisayardan den bakmak daha kolay ama çok zevk vermiyor.frontera ile uğraşmak çok hoşuma gidiyor dün ebaydan kitabını açık arttırma ile kazandım 5 paunda ,5 pauntta yol parası toplam 10 paunda gönderiyorlar.yaklaşık 24 tl.eğer bu kitapçıkta suzukininki gibiyse iyi.yazarı aynı.sizde hangi 4x4 ü alırsan al almadan önce araca binerek 1,2,3,4,5.vitesleri deneyerek bi 120 ye çık.bakalım vites geçişleri nasıl difransiyelden ses varmı.sonra ön difransiyeli dene arazi vitesine bir tak hi ve low u dene.arazi vitesinden çıkarken girerken ses varmı ,ön porya kilitleri otmatikse bence manuel yap.İstanbulda bostancı tar otomotivde her marka araca porya kilidi var takımı 250 dolar civarı.şanzıman ve difransiyelden motordan yağ atıyormu,motor kulakları nasıl arazi araçlarında motor kulakları çabuk gider fronteraların motor kulağının tanesi 220-250 tl arasındadır.Suzukilerde daha pahalıdır..bence arazi aracında en önemli noktalar bunlar bilmiyorum diğerleri teferruat