KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar herkeze selamlar bir konuda sizlerden yardım rica ediyorum benim sorunum aracımı yıkattıgımda veya yıkadıgımda Farın iç kısmında oluşan su damlacıkları bu damlacıklarda sonradan buguya dönüşüyor bir kafta on gün gitmiyor bu sorun neden olabilir acaba şimdiden teşekkürler. Herkeze saglıklı günler dilegiyle.
Ahmet bey ilginize tşk ederim sızıntıyı nasıl kesebilirim far camının kenarlarındanmı sızıntı oluyor yoksa farı kompilemi degiştirmek gerekiyor bu konuda yol gösterebilirmisiniz acaba tşk
Selam benim disco da da sol ön farda aynı sorun vardı. Farı söktüm, sonra camı ayırdım, içini güzelce kuruladıktan sonra kenarlarına güzelce silikon sürerek tekrar yapıştırdım ve yerine taktım sorun kökünden çözüldü.
Vitaranı sökülmesi kolay mı bilmem ama bir oto elektrikçisinde söktürüp bu işlemi yaptırabilirsiniz
sorun halloluncaya kadar geçici bir çözüm aracı yıkadıktan sonra farları yakarak ilerleyin 10-15dk sonra farların ısısı (eğer zenon değilse) buğuyu keser bidahaki yıkamaya kadar
sorun halloluncaya kadar geçici bir çözüm aracı yıkadıktan sonra farları yakarak ilerleyin 10-15dk sonra farların ısısı (eğer zenon değilse) buğuyu keser bidahaki yıkamaya kadar
Suat bey söylediğinizin başarılı olabilmesi için farın arka tarafında ampul girişindeki lastik muhafazayı far yandığı sürece açmak gerekiyor ki ısınan buhar dışarı çıksın aksi halde hiçbir faydası olmuyor denenmiştir
Suat bey söylediğinizin başarılı olabilmesi için farın arka tarafında ampul girişindeki lastik muhafazayı far yandığı sürece açmak gerekiyor ki ısınan buhar dışarı çıksın aksi halde hiçbir faydası olmuyor denenmiştir
aynı sorun benim 106 aracımda var çozum farları sokup alttan plastık yerinden başlardan ve ortadan 3 adet matkapla delik actım ne buğar var ne su artık suda delikten cıkıyor buğarda.