KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
tampon işi kolay.fiyat ne çıkartıyor acaba? daha önce defendere ve hılux e kendimiz yaptık çokta güzel olmuştu.hatta garaj bölümünde paylaşımınıda yapmıştım bana 200 tl gibi bir paraya malolmuştu.
daha bir kaç saat önce, arkadaşın aracının vinç halatını sırf bu yüzden yeniledik, düzgün saramadığımız için karışmış, zorla çözdük ama halat kullanılamaz durumdaydı. Tabi, onun da çözümü var, sentetik halat olursa, kullanımı daha rahat olur.
hilux e yapmıştık çok güzel oldu en azından denerim olursa takarız paylaşırız diye düşünüyorum.yanlız yapacağımız tamponun çnden ve yandan fotosu olması lazım.
hilux e yaptığım tamponu garaj bölümünde =hılux e vinç tamponu yapım aşamaları = başlığıyla paylaşmıştım isterseniz bir inceleyin.
fotoğrafların hepsi bu kadar, tabi bu iş fotoğrafla çok zor, ancak fikir verebilir. Aracın ön tamponunun sökülüp, ölçü alınması lazım, ondan sonda fotoğraflar, rehberlik yapabilir. Son fotoğraflar, vinç bağlama aparatının.
fotoğrafların hepsi bu kadar, tabi bu iş fotoğrafla çok zor, ancak fikir verebilir. Aracın ön tamponunun sökülüp, ölçü alınması lazım, ondan sonda fotoğraflar, rehberlik yapabilir. Son fotoğraflar, vinç bağlama aparatının.
Hayırlı olsun kazasız belasın güle güle kullanın.Bende günlük kullanabileceğim bir 4x4 istiyorum ama bu araçlar hakkında okuduğumuz olumsuz yorumlar geri durduruyordu ama sizin oluml yorumlarınız fikrimi değiştirebilir.Ancak yined de ilanlara baktığımız da fiyatlar insanın moralini bozuyor.
Hayırlı olsun kazasız belasın güle güle kullanın.Bende günlük kullanabileceğim bir 4x4 istiyorum ama bu araçlar hakkında okuduğumuz olumsuz yorumlar geri durduruyordu ama sizin oluml yorumlarınız fikrimi değiştirebilir.Ancak yined de ilanlara baktığımız da fiyatlar insanın moralini bozuyor.
hamza bey 2.1 td lerden bahsediyorsunuz herhalde.ben daha aracı çok kullanmadım aldığımdan beri sanayideyim birazda konu araç olunca tabir caizse kıl bir insanımdır.tamamıyla aklıma yattığında buradan yazacağım bu araçları alabilirsiniz diye.bu araç ile halen bakım tamir işim bitmedi.küçük bir sıkıntı var motorla ilgili halledersem okey i alabilecek diye düşünüyorum inşallah.