KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaslar 2.5l 1988 model bir wranglerim var ve tek nokta enjeksiyonlu aracıma tüp taktırmak istedim ancak lpg uygulaması yapacak kişi bu araca ait mixer olmadıgından lpg uygulaması yapılamıyacagını soyledı bence mumkun olabılecegını dusunuyorum konu hakkında bılgısı olan arkadasların yardımını rica ediyorum
Merhaba arkadaşım aynı model ve marka araçtan bendede var benim araç gaz verdiğimde yığılma yapıyor enjektör sistemini temizlettim ama 1 hafta sonra aynı sıkıntıyı yaptı. Sende de bu tür sorun varmı son çare olarak enjektör sistemini iptal edip karbüratör taktırmayı düşünüyorum bu konuda yardımı dokunacak arkadaşlar varsa msjlarınızı bekliyorum.
Bizim model araçlarda daha bır hafta önce bır arkadasım lpg takdırdı lpg de calışmayı bırak benzınlıdede calışmadı beyni mahvetmiş yeni beyin almak zorunda kaldı işi bilen birisini bulmayınca araçını elletmeni tavsiye etmem kolay gelsin iyi günler dilerim.
ümit bey merhaba soz konusu mixer olayını ızmırde bulunan lpg uygulaması yapan bir arkadasımız sayesinde hallettık ve mıxer olmadan hallettı aracın hıcbır problemı sozkonusu degıl aracta ne tekleme nede calışmama gıbı ayrıca yakıtta cok ıyı sıkıntısız olarak kullanmaktayım eger yardımcı olabılecekse ıstersenız telefonunu verebılırım ve var olan sısıtemde hıcbır degısıklık yapmadan yaptılar ılk oncesınde bende çekıncem vardı banada sızın soyledıklerınız soyledıler aracta problem yasarsın karburatorlu yap vs gıbı ancak saolsunlar gercekten guzel bır lpg uygulaması yapıldı cokta memnunum
1997 2,5 wrangler a lpg taktırmayı düşünüyorum.sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim.eğer bir şekilde iletişime geçbilirsek çok sevinirim
teşekkürler sizden haber bekliyorum
bosnak35' Alıntı:
arkadaslar 2.5l 1988 model bir wranglerim var ve tek nokta enjeksiyonlu aracıma tüp taktırmak istedim ancak lpg uygulaması yapacak kişi bu araca ait mixer olmadıgından lpg uygulaması yapılamıyacagını soyledı bence mumkun olabılecegını dusunuyorum konu hakkında bılgısı olan arkadasların yardımını rica ediyorum