2. Antalya Karavan Şenliği (15-18 Ekim 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,359

supergezgin

Karavan Yönetim
Yer
Konya
Web
www.ukkf.org
Arkadaşlar,

Antalya KKD. başkanımız Sn. Leyla Özdağ bu yıl 2. Antalya Kamp ve Karavan Şenliği düzenliyor. Geçen sene katıldığımız şenlikten çok hoşnut kalmıştık. Bu yıl yine tekrarlanmasından mutlu olduk.

Bilgiler aşağıda verilmiştir.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Arkadaşlarımızın birçoğunun onayladığı ve size bahsettiğim 15.10- 18.10 Kurban Bayramı tatili içerisinden 4 gün yine aynı yerde etkinlik yapmak istiyoruz.

Şenlik alanımız Berkeranç çiftliği Kemer Çamyuva'dır.

İsteyen karavancılar 13.10 den itibaren gelebilirler orda olacağız, ve de sonrasında da kalabilirler aynı şartlarla ...

Ufuk hn. la yaptığımız mutabakat ;

Karavan park , Elektrik, Sabah kahvaltısı , Akşam yemeği dahil olmak üzere 1 kişi 40.-

Karavanı ile gitmeyecek arkadaşlar için oda imkanı vardır, istenirse bu konuda da yardımcı olunacaktır.

AntalyaKKD
Leyla Özdağ [/i]

Etiketler
supergezgin' Alıntı:
Arkadaşlar,

Antalya KKD. başkanımız Sn. Leyla Özdağ bu yıl 2. Antalya Kamp ve Karavan Şenliği düzenliyor. Geçen sene katıldığımız şenlikten çok hoşnut kalmıştık. Bu yıl yine tekrarlanmasından mutlu olduk.

Bilgiler aşağıda verilmiştir.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Yönetim Kurulu arkadaşlarımızın da onayladığı ve size bahsettiğim 15.10- 18.10 Kurban Bayramı tatili içerisinden 4 gün yine aynı yerde etkinlik yapmak istiyoruz.

İsteyen karavancılar 13.10 den itibaren gelebilirler orda olacağız, ve de sonrasında da kalabilirler aynı şartlarla ...

Ufuk hn. la yaptığımız mutabakat ;

Karavan park , Elektrik, Sabah kahvaltısı , Akşam yemeği dahil olmak üzere 1 kişi 40.-

Karavanı ile gitmeyecek arkadaşlar için oda imkanı vardır, istenirse bu konuda da yardımcı olunacaktır.

AntalyaKKD
Leyla Özdağ
Birincisine katılıp memnun kaldığımız bu etkinliğin topiğinin adresini vereceğim ancak malum resimlerin görünme problemi halen çözülemediğinden bir şey anlaşılamıyacak,arşivden bir iki resim koyarak ilk kez katılım düşünenlere bir kolaylık sağlayabilirmiyiz bakalım

CIMG3916.JPG

CIMG3922.JPG

CIMG3925.JPG

CIMG3954.JPG

Rica ederim Raci bey...umarım düşünürsünüz katılımı,Antalyada'ki arkadaşlar için yakın ve güzel bir alternatif buluşma...

Erdal bey, teşekkür ederim topic açtığınız için ; Enver dede sana da teşekkür ederim bilgi verdiğin için.;
Bende bu arada telefon ile bana ulaşıpta karavansız olarak şenliğimize katılmak isteyen dostlarımız için hotel hizmeti de veren at çiftliğinin ev sahibesi Ufuk hn.la görüştüm. Minimum 3 gece olmak üzere 2 kişilik oda TP. (oda,Sabah,öğle,akşam yemeği dahil ) günlük kişi başı 110.- TL. .( toplam 3 gün 660.- )
Oda sayısı az olduğundan karavansız gelecek olan dostlarımızın kararlarında acele etmeleri gerekmektedir.

Çadır kurarak gelmek isteyenler içinde yer müsaittir. Karavancılarla yine aynı olmak üzere (Çadır +Sabah kahvaltısı + akşam yemeği ) 1 kişi 40.-

Bu topic altında liste oluşturursak memnun olurum ;) :smiley:
Teşekkürler..

Karavanlı Çadır [/i] Karavansız

Antalya KKD Yön.Krl.Bşk.
Leyla Özdağ

karagozlers' Alıntı:
Sadece karavan ile konaklama imkanı varmı ve ücreti ne kadar, 40 tl. günlük yüksek bir rakam.

Topic ilk açılırken o detayı belirttiğimiz için tekrarlamamıştım.. haklısınız tekrarlamakta fayda var.
Tesis Karavan park ve elektrik ücr. almıyor sadece sabah kahvaltısı ve Akşam yemeği kişi başı 40.-

Leyla Özdağ

Ynt: 2. Antalya Karavan Şenliği (15-18 Ekim 2013)

Katılım listesi ;

Karavanlı Çadır [/i] Karavansız

1-M.Baykal
2-Cengiz Kaya

Herkese İyi Hafta Sonları,
Bu sabah Kemer den geçerken Berke Ranch'a uğrayıp bir kaç resim çekip sizlerle paylaşayım dedim.

Selamlar,

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

Hotel Berke Ranch
Merkez Mah.Küme Evleri No:15 Akçasaz Mevkii Çamyuva
Kemer Antalya 07980

Coordinate;
Latitude:36.565256---Longitude:30.539066
Telefon:0242 8180333

Umarım Yardımcı olabilmişimdir.

Selamlar...

11.JPG

13.JPG

13.JPG

14.JPG

15.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR