SEVAL
www.sevalduban.com
Ynt: 2* Dalıcı Sertifikası İçin 20 Kayıtlı Dalış ?
Dalış defterini doldurmamızdaki sebep dalışlarımızı kayıt almak.
Fakat bu bir yere dalış yaptığınızı ispatlamak için kullanılmıyor.
Asıl amacı olur da başınıza bir şey gelirse dalış profilinizi çıkarmak için belge bulunması.
Diyelim ki başınıza bir şey geldi ve size müdahale edilecek.
Dalış defterine bakarak ne zaman nerede kaç metrede ne kadar kaldığınızı görebilirler.
Birlikte dalış yaptığınız kişi de defterinizde kayıtlı olduğundan bilgiye ihtiyacı olduklarında o kişiye sorabilecekler.
Dalış defterinin doldurulma amacı budur.
Dalış defterini kendiniz doldurabilirsiniz. birlikte daldığınız kişiyi de belirtmek şartıyla.
Daha önce de bahsedildiği gibi 1 ve 3 veya 2 ve 2 dalabilirsiniz.
Eskiden brövelerde numara vardı artık o numara yerine T.C. vatandaşlık numarası yazılıyor.
Dalış defteri doldurulurken birlikte daldığınız kişinin bröve numarasını da yazmanız gerekiyor.
Tüm bahsettiklerim eğitim dalışı yapıldıktan sonra geçerli.
Eğitim dalışını size eğitim veren kişi yaptırmalı ve dalış defterine yazdıktan sonra da yanına eğitim dalışı olarak belirtmelidir.
Bunlar prosedür kısmı.
Artık bir çok kulüp dalış defteri sormuyor 2 yıldız eğitim verirken.
Balıkadamlar dalış defteri tutmak yerine bilgilerini dalış bilgisayarlarında tutuyorlar.
Gelişmiş dalış bilgisayarları satesinde artık pek kimse dalış defteri tutmuyor.
Dalış defterinin tutulmasının amacı kesinlikle sizin güvenliğinizi sağlamak için kullanılıyor olması.
Benim size önerim 2 yıldız balık adam olana kadar tüm dalışlarını dalış defterine yazmanız.
beyde' Alıntı:Teşekkürler bilgi için. Ama şunun cevabını tam olarak alamadım: Dalış kayıt defteri nasıl doluyor?
Dalış defterini doldurmamızdaki sebep dalışlarımızı kayıt almak.
Fakat bu bir yere dalış yaptığınızı ispatlamak için kullanılmıyor.
Asıl amacı olur da başınıza bir şey gelirse dalış profilinizi çıkarmak için belge bulunması.
Diyelim ki başınıza bir şey geldi ve size müdahale edilecek.
Dalış defterine bakarak ne zaman nerede kaç metrede ne kadar kaldığınızı görebilirler.
Birlikte dalış yaptığınız kişi de defterinizde kayıtlı olduğundan bilgiye ihtiyacı olduklarında o kişiye sorabilecekler.
Dalış defterinin doldurulma amacı budur.
Dalış defterini kendiniz doldurabilirsiniz. birlikte daldığınız kişiyi de belirtmek şartıyla.
Daha önce de bahsedildiği gibi 1 ve 3 veya 2 ve 2 dalabilirsiniz.
Eskiden brövelerde numara vardı artık o numara yerine T.C. vatandaşlık numarası yazılıyor.
Dalış defteri doldurulurken birlikte daldığınız kişinin bröve numarasını da yazmanız gerekiyor.
Tüm bahsettiklerim eğitim dalışı yapıldıktan sonra geçerli.
Eğitim dalışını size eğitim veren kişi yaptırmalı ve dalış defterine yazdıktan sonra da yanına eğitim dalışı olarak belirtmelidir.
Bunlar prosedür kısmı.
Artık bir çok kulüp dalış defteri sormuyor 2 yıldız eğitim verirken.
Balıkadamlar dalış defteri tutmak yerine bilgilerini dalış bilgisayarlarında tutuyorlar.
Gelişmiş dalış bilgisayarları satesinde artık pek kimse dalış defteri tutmuyor.
Dalış defterinin tutulmasının amacı kesinlikle sizin güvenliğinizi sağlamak için kullanılıyor olması.
Benim size önerim 2 yıldız balık adam olana kadar tüm dalışlarını dalış defterine yazmanız.