2.el Araç Üstü Çadır Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bbeydogan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,876

Etiketler
Merhaba,

Buyuk bir heyecan ile aldığım, Avustralya malı IRONMAN marka araç üstü çadırı satmayı düşünüyorum.
Satın aldıktan sonra sadece 1 kez test amaçlı olarak açıp kurdum. Hiç kullanılmadı.
Satın aldıktan kısa bir süre sonra, karşıma bir offroad çekme karavan fırsatı çıktı ve ben ona yöneldim. Bu nedenle yaklaşık bir kaç aydır depomda duruyor. Aslında çadırı çekme karavan ile birlikte kullanmayı ve bu nedenle satmayı düşünmüyordum. Ama, sanıyorum ki çekme karavan bana yeterli olacak.

Fiyatını ve özelliklerini Huma otodan inceleyebilirsiniz.
Ben bir miktar indirim yapacağım. Ancak fiyatı telefonda konuşmayı tercih ederim.
Bana 0532 442 9455 nolu telefondan ulaşabilirsiniz...

Huma Otodaki fiyatlar bana yüksek gelir. Sizinde yeni olan çadırı belirli bir rakam altına vermeniz size uymaz. İlginize teşekkür ederim. Yinede düşündüğünüz fiyatı 0532-7798521 nolu telefonuma mesaj atabilirsiniz. İyi günler dilerim.

Merhaba, 2. el araç üstü çadır arıyorum. Satmak isteyen arkadaş varsa mesaj bekliyorum.
Doğan bey freecamping bursa dan tuncay a ulaşın eğer satilmadiysa ellerinde bir iki adet ikinci el araç üstü cadir olucakti bursadan Ahmet bey yonlendirdi derseniz yardımcı olucaktir 05388615913

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar mrhb bende araç üstü çadır arıyorum fakat port bagaj gibi olanından satmayı düşünen arkadaşlarla irtibata geçebilirim 0553 922 5112

arkadaşlar selamlar
bende araç üstü çadır arıyorum port bagaj seklinde
Bilginize 05055772898

Merhabalar,
Profil fotoğrafımda gözüken araç üstü çadırımı satıyorum.
Free Camping Extreme-120 modelidir.
120cm genişliği ile 2 yetişkin için uygundur.
8cm kalınlıkta ve 28 Denste sünger yatak bulunmaktadır.
Kumanda ile rengi ayarlanabilen led aydınlatması vardır. Aydınlatma aracınızın çakmak soketinden çalışabilmektedir.
Özellikle kış şartlarında kullanım için iki katmanlı üretilen modeldir. Yan duvarlardaki izolasyon katmanı, fermuarlı olması ile istenildiği taktirde yaz mevsimi için sökülebilmektedir.
Katlanır alüminyum merdiven ile birlikte verilecektir.
105cm’lik tavan yükseliği ile çadır içerisinde hareket alanı oldukça geniştir.
2017 Eylül ayında aldım. 3 kez yurt içinde, 1 kez yurt dışında kullanılmıştır.
Fiyatı 6500₺ dir.

Selçuk SÜNETCİ