2. El Çadır Arıyorum 5 Mevsim Husky Flame Öncelikli Tercihimdir.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan salih46 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,335

Etiketler
Ynt: 2. El Çadır Arıyorum 5 Mevsim Husky Flame Öncelikli Tercihimdir.

husky flare aldım. çok güzel bir çadır. hafta sonunu iple çekiyorum. ikinci el düşünmeyin biraz daha zorlayıp bütçeyi. 1 kez alınıyor çünkü

öncelikle çadırınız hayırlı olsun güzel faaliyetlerde kullanın. bu bana ağır gelir biraz 3800 gr translarda yada zorlu kış tırmanışlarında kullanmak için uygun değil ama diğer faliyetler için güzel olur 3 kişilk yapısıyla. bende dağcılığa yeni başlıyor sayılırım bi sürü malzeme almam gerek uygunlu bakıyorum biraz.

yok arkadaşım şimdilik en hesaplılarına yönelmeni tavsiye ederim ben acemilik ve acemice işlemler yüzünden iki adet çadır eskittim. öncelikle uygun birşeylerle güvenli bölgelerde kamp yapmanı tavsiye ederim.komik gelmesin ama evin bahçesi uygunsa ilk geceyi oradada atlatabilirisin.çünkü güvenlik ... bizler imkanları kısıtlı olan küçük bir ilçedeyim ve 195 euroya hayati ideme bıçagı aldım ve kaybettim .şimdi 45 $ aldıgım bıçagım hala duruyor. neden rtık birşeyler ögrendim. sanada tavsiyem bütçeni zorlama ileride zaten hesaplı olan ürünler sei tatmin etmeyecek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,000
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.