2. El Dağcılık Çantası - ALIM

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vedatsen94 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,142

vedatsen94

DoğAşk
Mesajlar
216
Tepkime Puanı
0
Yer
Bursa
Yaklaşan bir etkinliğe katılmam için herşeyi tamamladım.
Fakat çanta konusunda eksiğim var.
Bayağa araştırdım. Fiyat olarak uygun olan uzakdoğudan gelme çantalar var fakat, performans olarak yerlerde. Ne terletmeyen sırt sistemi var, nede rahat tutuyor.
Eğer yardımcı olabilecekseniz, en azından önerileriniz, artya kalan çantalarınız, kullanılmayan veyahutta satmak istediğiniz her ne olursa bildirmenizi beklerim.

Çantanıza göre fiyat aralığını belirleriz.
Şimdiden teşekkürler, saygılar.
 

Etiketler

Ynt: 2. El Dağcılık Çantası - ALIM

Üst düzey 70-80 litre birşeye ihtiyacım yok 50-70 arasında birşey olması beni memnun eder. Ama yinede değerlendiririm. Elinizdeki nedir acaba ?
 

Ynt: 2. El Dağcılık Çantası - ALIM

terra 30 backpack by north face. Ben daha büyüğünü almak istiyorum. Sadece 1 kere kullanmak nasip oldu bunu :( Haftasonu etkinlikleri için ideal ama uzun süreli etkinliklerde az gelir.
 




Ynt: 2. El Dağcılık Çantası - ALIM

Googla terra 30 backpack by north face yaz. resimlerden arattır. Binlerce foto çıkıyor. Aynen gördüğün gibi. Siyah renkli. Yağmur kılıfıda orjinal beraberinde.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,479
Mesajlar
1,518,543
Kayıtlı Üye Sayımız
172,133
Kaydolan Son Üyemiz
sereze

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst