2.el Kano Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan can.erkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,301

can.erkan

Yeni Üye
ARKADAŞLAR 2.EL TEMİZ VE HESAPLI KANO ARIYORUM.
ELİNDE OLUPTA SATMAK İSTEYEN MESAJ ATARSA SEVİNİRİM

Etiketler
kano
Ynt: 2.el Kano Arıyorum

Elimde, Clear Blue Hawaii Hanauma Şeffaf Tabanlı Şişme Kano var. Temsili resmini ekliyorum. İlgilenirseniz resim ekleyebilirim. depomda muhafaza ettiğimden resim ekleyemedim.

Sayın Güner güncel fotoğraf ve fiyatını rica edebilirmiyim?
Konuyu can.erkan açtığı için 2. sırada talip olabilirim.

İlhami Bey, Fotoğrafları bu akşam çekip ancak yarın siteye yükleyebilirim. Fiyatı için eşime danışmadan birşey yazamayacağım fotolarla birlikte fiyatınıda ekleyeceğim..

İlginiz için teşekkürler. Konuyu can.erkan açtığı için öncelik Onda. Bende kasap kedisi gibi bekliyorum

fiyatı merak ettim ben de. Clear Blue Hawaii Hanauma 2 değil değilmi. ilk versiyonu mu sizdeki?

Merhaba,
Konu eskide kalmış ama ben tekrar gündeme getirmek ve alıcı olmak adına güncelliyorum
Eğer satılmadıysa görüşmek dileğiyle...

Henüz Elçin Güner'den olumlu yada olumsuz bir cevap gelmedi

Mesajı yazdığımı bile unutmuştum. Uzun süre cevapsız bıraktığım için özür dilerim. Fiyat 1400 TL çatlak patlak hiçbir şeyi yoktur. denize 4 defa girmiştir tertemiz depomuzda muhafaza ediliyordur.

Arkadaşlar boş yere meşgul ettim topiği pardon. Kano satıldı. Teşekkürler..

Merhaba eğer halen düşünürseniz Klepper tarzı rus askeri kano var. Hiç kullanılmadı dümen ve dümen tertibatı var. Kano rus ordusu için üretilmiş. 3 kişilik. epeycede yük alır. sökülüp 2 çantaya sığıyor. Ben kurulumunu yaptım. Şu an kurulu halde 3 adet çift taraflı küreği de mevcut.