Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elimde, Clear Blue Hawaii Hanauma Şeffaf Tabanlı Şişme Kano var. Temsili resmini ekliyorum. İlgilenirseniz resim ekleyebilirim. depomda muhafaza ettiğimden resim ekleyemedim.
İlhami Bey, Fotoğrafları bu akşam çekip ancak yarın siteye yükleyebilirim. Fiyatı için eşime danışmadan birşey yazamayacağım fotolarla birlikte fiyatınıda ekleyeceğim..
Mesajı yazdığımı bile unutmuştum. Uzun süre cevapsız bıraktığım için özür dilerim. Fiyat 1400 TL çatlak patlak hiçbir şeyi yoktur. denize 4 defa girmiştir tertemiz depomuzda muhafaza ediliyordur.
Merhaba eğer halen düşünürseniz Klepper tarzı rus askeri kano var. Hiç kullanılmadı dümen ve dümen tertibatı var. Kano rus ordusu için üretilmiş. 3 kişilik. epeycede yük alır. sökülüp 2 çantaya sığıyor. Ben kurulumunu yaptım. Şu an kurulu halde 3 adet çift taraflı küreği de mevcut.