2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,590

Etiketler

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

En güzel kamplarımdan birini yaşadığım Gezenbilir festivalinde, Dünyanın en kaliteli insanlarıyla tanıştığımı düşünüyorum.Bana bu fırsatı veren, en başta sevgili Kemal SARIGÜL beyefendi ve bize 3 gün boyunda sıkılmadan katlanan çok kıymetli eşine, dünya tatlısı Tuğçe ve Buse'ye.Yine arkadaşlık ve dostluk standartlarını yükselten sevgili Exper oto Serkan beyefendiye, son olarak ta sevgili iş arkadaşım Hakan BULU beyefendiye canı gönülden sonsuz teşekkürü borç bilirim.

Kesinlikle buna hassasiyet gösterdik, daha detaylı bir resimle yaylalarda aldığımız yolu gösteriyorum size....

[attachment=1]

film şeridi gibi izledim tüm fotoları. emeği geçenlerin eline, yüreğine sağlık. tebrikler.

süper bi fetivall olmuşş.oraya gidememenin pişmanlığını bşr kez daha yaşadımm :-[

oranın havası burda nerde !! yeniden dönmek istiyorum geldiğimden beri... sadece çileklerimle yetiniyorum kökleriyle aldığım çilekler
yeni yerlerinde bahçemdeler
tez zamanda olsalar da
İstanbuldakiler de yeseler

Çilekler Harika Ama Gerçekten..!Satan Kişinin Hakkını Yememek Lazım ;D

resimler ve videolar süper
paylaşım için teşekkürler

İşte budur . En çok merak ettiğim konuydu. Festival alanı nasıl bırakılacaktı. Toplayacak çöp bulamamışsınız. İnanılacak gibi değil. 1000 kişi üç gün süreyle kamp yapıyor ve toplanacak çöp bulunamıyor . Gözlerim doldu. Bu ne müthiş bir şeydir . Kendimizle ne kadar gurur duysak azdır.

Çöp konusunda gerçekten tüm katılanlara teşekkür borçluyuz.

Pazar akşamı festivale ait tüm alanı çöp torbalarıyla dolaştık, nerdeyse toplayacak çöp bulamadık. Bırakanlar da, poşetlere doldurup bir köşede uygun bir şekilde bıraktılar. Bize çok iş kalmadı...

Bir kez daha Gezenbilir farkını anladık.

kelimenin tam anlamıyla harika , söylenicek başka söz yok
inşallah seneye bende varım.

Yahu yeter, insan evladına bu yapılmaz! Tamam gelemedik, tamam pişmanız ama bu da olmaz ki ;D

İşin şakası bir tarafa tüm yönetici arkadaşların ve tüm katılımcıların ellerine ayaklarına sağlık... (Tabi destekçilerin de ;D )

Eee? Bu kadar mı fotoğraf??? ;D

Biz çöpümüzü çok sevdik vali mali ,röportaj dinlemedik hep yanımızda gezdirdik,ordan konteynerların oraya gönderdiler orada da yokmuş çöp yeri,en son dönerci ile anlaştık döner almayıp çöp verdik.

[attachment=1]

muthiş güzel bir organizasyon du yer mekan dostluklar oyunlar yarışlar inanılmaz güzeldi çok keyif aldım teşekürler GEZENBİLİR
birkaç foto da bende