Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)
Sayfaya hareketlilik gelsin diye koydum kardeş daha gece işkembe çorbası,gece kahvesi, sac kavurma vs resimleride var hareketlilik bittiği yerde ara gazı vınnnn. :-* :'(
Selamlar
Bu geziye bir arkadaşımın misafiri olarak katıldım.Çok büyük emek ve çabanın arasına sıkıştırılmış dostluk ve kardeşlik vardı.
Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
sizlerle beraber olmak herşeyden güzeldi, ancak neriman şuanda kıbrısta bulunuyor ben onun adına hepinize teşekkür ederim. ufuk kese olayını buralarda biryerde denesek daha güvenli olmaz mı acaba
Gelemeyen arkadaşlar, gelipte doyamayan arkadaşlar, inşallah seneye diyen arkadaşlar. Artık topuk yaylasında böyle bir organizasyon olamayacak. Çünkü bu doğa harikası yere Fenerbahçe kulübü tesis kuracakmış. :'( :'( :'(
bu arada trakoff'lu hemşehrilerim ile tanıştığıma çok memnun oldum umarım bundan sonraki organizasyonlarda kardeş klübüm olan trakoff üyeleri ile beraber olmak dileğiyle....
ishaks' Alıntı:
Gelemeyen arkadaşlar, gelipte doyamayan arkadaşlar, inşallah seneye diyen arkadaşlar. Artık topuk yaylasında böyle bir organizasyon olamayacak. Çünkü bu doğa harikası yere Fenerbahçe kulübü tesis kuracakmış. :'( :'( :'(