2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,997
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Esra hanım bu bile yeter valla elimde hiç bu günle ilgili bana özel foto yok. Bir tek video vardı . Makbule geçti.. Birde sizler profosyonel kişiler olduğunuz için bizim çektiklerimizden çok farklılar. Daha bir keyifli oluyor sizin fotolar. Baksanıza su damlacıkları bile nasıl canlı canlı. Resmen o anı yeniden yaşadım Ellerinize sağlık tekrardan..

Etiketler

bi dahakine ikimiz peş peşe gideriz kardeş ne yapayım bu seferlik kendimi böyle avutayım dedim

FATİH BEY ÇOK GÜZEL BİR VİDEO HAZIRLAMIŞSINIZ.ELİNİZE SAĞLIK.BİZ DE 10 NOLU TURUNCU SUZUKİ İLE KATILDIK.SİZDEN RİCAMIZ BİZİM YARIŞIN VİDEOSUNUN TAMAMIMI ELİNİZDE MEVCUT İSE FORUMDA YAYINLAYABİLİRMİSİNİZ? ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKÜRLER

Fatih bey bizim de 5 ve 6 nolu beyaz xj lerinki de varsa yayınlarsanız seviniriz...

fatih eline sağlık çok güzel olmuş. bu kadar güzel çekeceğini bilseydim bütün yarışmalara katılırdım. off-road dahil

Çok özendim çooook. ;D :'(

Kabul görmeme gibi bir durum söz konusu değil ama malesef yerel yönetimle görüşmek için iki kez Bolu'ya gelmemize rağmen hiçbir konuda (seyyar tuvalet, araçsız gelecekler için etkinlik alanına servis, karavancılar için elektrik, aydınlatma, ambulans ve itfaiye aracı) destek alamadık.

Bolu adına utanç duydum

İlginç,birçok il tanıtım imkanı veya konumu gereği turistik tanıtım yapamazken,bu tür yaklaşımları anlamak çok zor..

Vizyon ve misyon sahibi yönetici olmak , olabilmek her makam sahibinin harcı değil ; onun için bazı yöneticiler gönülden sevilir sayılır, bazıları ise makamı gerektirdiği için sevilir ve mecburiyetten sayılır...

Kesinlikle haklısınız,Asıl üzüldüğüm konu bu yöneticilerin yerel TV'lerde,Gazetelerde çıkıp,İlimizin Turizm ile gelişeceğini sık sık dile getirmeleri...

turizim bakanlığına iletsek durumu nasıl olur?

keyifadami' Alıntı:
resimlerin bir kısmı bunlar ..
http://picasaweb.google.com/otomekanikl/2009062021DuzceGezen?authkey=Gv1sRgCMuq9eX3pdrmigE#

buda diger link ...

http://picasaweb.google.com.tr/otomekanikl/GezenBilir?authkey=Gv1sRgCNGoypvRz4SgmgE#

hüseyin bey
yaptığınız araclar gibi resimlerde çok güzel
elinize sağlık