Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)
Esra hanım bu bile yeter valla elimde hiç bu günle ilgili bana özel foto yok. Bir tek video vardı . Makbule geçti.. Birde sizler profosyonel kişiler olduğunuz için bizim çektiklerimizden çok farklılar. Daha bir keyifli oluyor sizin fotolar. Baksanıza su damlacıkları bile nasıl canlı canlı. Resmen o anı yeniden yaşadım Ellerinize sağlık tekrardan..
ata036' Alıntı:
videolar süper ellerinize sağlık
bu arada beni ve aracımı orda kimse farketmedi off road oyunlarına bile kabul etmediler ya pistin kenarında öylece arabamla baka kaldık bülent insan yanımızdan geçerken bi korna çalardı be ;D
FATİH BEY ÇOK GÜZEL BİR VİDEO HAZIRLAMIŞSINIZ.ELİNİZE SAĞLIK.BİZ DE 10 NOLU TURUNCU SUZUKİ İLE KATILDIK.SİZDEN RİCAMIZ BİZİM YARIŞIN VİDEOSUNUN TAMAMIMI ELİNİZDE MEVCUT İSE FORUMDA YAYINLAYABİLİRMİSİNİZ? ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKÜRLER
jumanji14' Alıntı:
Organzasyon için yerel makamlar ile ilgili görüşmeler konusunda da yardımcı olabiliriz...
(Aladağlarda yapılmak istenen Organizasyonun yerel makamlarca kabul görmediği hakkında bir şeyler duydum ne kadar doğru bilemiyorum)
Kabul görmeme gibi bir durum söz konusu değil ama malesef yerel yönetimle görüşmek için iki kez Bolu'ya gelmemize rağmen hiçbir konuda (seyyar tuvalet, araçsız gelecekler için etkinlik alanına servis, karavancılar için elektrik, aydınlatma, ambulans ve itfaiye aracı) destek alamadık.
yol' Alıntı:
Kabul görmeme gibi bir durum söz konusu değil ama malesef yerel yönetimle görüşmek için iki kez Bolu'ya gelmemize rağmen hiçbir konuda (seyyar tuvalet, araçsız gelecekler için etkinlik alanına servis, karavancılar için elektrik, aydınlatma, ambulans ve itfaiye aracı) destek alamadık.
yol' Alıntı:
Vizyon ve misyon sahibi yönetici olmak , olabilmek her makam sahibinin harcı değil ; onun için bazı yöneticiler gönülden sevilir sayılır, bazıları ise makamı gerektirdiği için sevilir ve mecburiyetten sayılır...
4 L' Alıntı:
Vizyon ve misyon sahibi yönetici olmak , olabilmek her makam sahibinin harcı değil ; onun için bazı yöneticiler gönülden sevilir sayılır, bazıları ise makamı gerektirdiği için sevilir ve mecburiyetten sayılır...
Kesinlikle haklısınız,Asıl üzüldüğüm konu bu yöneticilerin yerel TV'lerde,Gazetelerde çıkıp,İlimizin Turizm ile gelişeceğini sık sık dile getirmeleri...