Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)
Gerek T-shirt gerekse polar mont için hep aynı yazışmaları görüyorum. Bunun için bir başlık açılsa ve resimler, renk tercihler (varsa), bedenler ve fiyatlar ile beraber sipariş için iletişim ve ödeme bilgileri verilse de isteyen istediğini rahatça alsa giyse fena mı olur?
Tişörtler için bana özelden mesaj atabilir veya Ulus Otomotiv Maslak Atatürk Sanayi Sitesinden (tel: 0212 328 40 13) temin edebilirsiniz. Polarlar için henüz bir çalışma yok ancak sonbahar için planlanıyor.
Jeep34' Alıntı:
T-Shirt lerden her beden var arkadaşlar. Bunu sitede yakın zamanda duyuracağız. Aslında tüm yapılması planlana ürünler için ürünlee için sitede STORE açacağız.
Ama şimdilik T-shirt ler için bir başlık açıp kargo ile ulaştırmayı hedefliyoruz.
tişörtlerin her bedeninin bulundugunu sizler hep belirttiniz ama benim ısrarla öğrenmek istediğim şey bu tişörtlerden çocuk boyu olup olmadığı yeğenim1.5 yaşında onun yaşlarına bulabilirmiyiz şe resimde gördüğünüz bebişin boyutlarında yani
cidowsky' Alıntı:
tişörtlerin her bedeninin bulundugunu sizler hep belirttiniz ama benim ısrarla öğrenmek istediğim şey bu tişörtlerden çocuk boyu olup olmadığı yeğenim1.5 yaşında onun yaşlarına bulabilirmiyiz şe resimde gördüğünüz bebişin boyutlarında yani
Arkadaşlar thişört ler çok güzel herkeze tavsiye ederim ama polo yakada olsa fena olmaz sanırım benimkisi fikir Mert beye duyurulur polar mont ve yağmurluk olursa süper olur çünki Gezenbilirciler kış aylarındada doğada oluyor sadece bahar ayında değil : :