KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)
Fotografları tek tek ve büyük bir keyifle izledim. Gercekten hoş bir kamp olmuş. Paylaşımlarınız için teşekkürler. Kaz Dağlarını bende hep merak ederim. İnşallah birgün kısmet olur boyle bir ekiple giderim.
Ömer
NİVACI' Alıntı:
Arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.
getirdiğiniz kareler çok güzel ellerinize ve yüreğinize sağlık
gençlerin elindeki o yörenin (köy-kasaba) Sancağı kareye girmemiş iki de kılıçlı yada palalı muhafızı olur.
bayram -düğün-asker uğurlaması ve karşılamasında çıkarılır. diğer zamajlarda mülki amirin odasında saklanır.
evet o tören asker uğurlamasıdır.
Dinazorların böyle şeyleri aktarması zorunludur.
Arz ederim.
İnşallah Oğuz bey,
2010 etkinliğini Tekirdağ Grubumuz düzenleyecek ajandalarına şimdiden not almışlardır.
Ramazan bayramında gitsek mi tekrar ??
20-21-22 Eylül.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Perşembeye geliyor. Cuma için izin alıp 4 günlük bir etkinlik için şimdiden plan yapmaya başlayın.
Öğretmenlere zor olacak ya
osak' Alıntı:
Fotografları tek tek ve büyük bir keyifle izledim. Gercekten hoş bir kamp olmuş. Paylaşımlarınız için teşekkürler. Kaz Dağlarını bende hep merak ederim. İnşallah birgün kısmet olur boyle bir ekiple giderim.
Ömer
TezzMertek' Alıntı:
Ben Teşekkür ederim Sami Bey ,
İstanbuldan gelen arkadaşlar Pazar günü kampımıza intikal ettikleri için pazartesi sabah erkenden kampı toplayıp Burhaniye Ören'de tekrar kamp atmak ertesi gün tekrar toplamak istemedik.
Bir diğer nokta da Otantik Beach İstanbul'lu arkadaşlar için ters yönde kalıyordu.
Ayrıca buz gibi sürekli derelerde serinlemek varken tuzlu suya ne hacet.
;D
BU son iki kareyi açıklamalıyım ama Sivrisineklerden kurtulmak için tezek yakmaya çalışıyor Hakan
Elindeki teçhizata dikkatinizi çekerim
Kampta görmeyi düşüneceğim en son malzemelerden biriydi doğrusu
Murat bey çok haklısınız paylaşım için teşekkürler kaz dağları her zaman ilgimi çekmiştir fakat beni daha çekemedi o anı dört gözle bekliyorum selamlar.
TezzMertek' Alıntı:
eee ne demişler.
" Yaşamak için yemeli, yemek için yaşamalı."
Nurten Murat a avuç içine harfleri yazarak birşeyler anlatmaya çalışıyor sanırım
Kahve keyfinden sonra yürüyüşe hazır Gül,İrem ve Nurten
Bu arada İrem in ilk kamp deneyimi idi ve oldukça mutlu ayrıldı
Murat ve Hatice
ve
haydi yallah yukarı