2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,348

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

ndoganci' Alıntı:
sevtap

gel kabul et... o araba dişi falan değil... ismi de "Ali Rıza"...

Naci

Yavuzun toplamaya çalıştığı defenderin adı "Ali Rıza" ;D ;D

Gül gibi, 19 luk Elizabeth'ime yapmayın bunu ;D

cihanülker' Alıntı:
o zaten gönlümüzdeydi ,çıkmasada ben onu port bagajıma alır yine taşırdım ,gidemediği yerlere ,tabi benimki giderse ;D ;D

Eyvallah Cihancım, yaparsın

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

ndoganci' Alıntı:
çok teşekkür ederim, birde kullanmayı öğrensem iş tamamdır

Kaptan benimde bir kursa gitmem gerekiyor Beraber gidelim

cihanülker' Alıntı:
nejat abi ,daha nasıl kullanacaksın valla aslan gibi kullanıyorsun

O Naci. Nejat ben oluyorum, Alfonse yanlışlıkla Nuri dedi bana. Tiny'i görünce Naci'yi Nejat, Nejat'ı Nuri yaptılar... E tabiii alışık olmayan bünyede bu tip kekeleme, isim karıştırma gibi yan etkileri var Defender'in ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
O Naci. Nejat ben oluyorum, Alfonse yanlışlıkla Nuri dedi bana.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

sadece aracın kasası aynı ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
nejatçım valla çok özür ,bugün 125 mesajım olunca birde akşam saatleri çok özür ;D

Hiç problem değil... Defender tutulması diyoruz buna, 2 gün sonra geçer ;D

Bende de kekeleme yapiyor. Nedense Naci kaptanin arabasina bindigimde bi sey olmadi v8 denmidir nedir bilemedim

nkurtkaya' Alıntı:
Hiç problem değil... Defender tutulması diyoruz buna, 2 gün sonra geçer ;D

valla v8 tutuldum o ses ,o nefes alışları ,tırmanışlar ,mükemmel ,bir tane alıp yapayımmı diye düşünmeye başladım ,hüseyin ustayla ,yavuz öğlen yemeğinde bendelerdi ,bayağı muhabbetini yaptık v8 çok farklıymış gerçekten

efenim siz esas seneye görün... bir takım hain planlarımız var hüseyinle...

ufukozkan' Alıntı:
Bende de kekeleme yapiyor. Nedense Naci kaptanin arabasina bindigimde bi sey olmadi v8 denmidir nedir bilemedim

zaten o aracın koltuğuna oturan bir daha düzelmiyor ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
biraz ipucu alsak ,o planlardan belki sizlerden feyz alırız efendim

aaaa, olmazzzz, sürprizi kaçar....

ipucu : krank

ndoganci' Alıntı:
efenim siz esas seneye görün... bir takım hain planlarımız var hüseyinle...

dur tahmin ediyim abi portal aks olmasın o süpriz ;D ;D ;D ;D zaten bir yapılacak başka da bişey kalmamış ;D