2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,329

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

ndoganci' Alıntı:
sevtap

gel kabul et... o araba dişi falan değil... ismi de "Ali Rıza"...

Naci

Yavuzun toplamaya çalıştığı defenderin adı "Ali Rıza" ;D ;D

Gül gibi, 19 luk Elizabeth'ime yapmayın bunu ;D

cihanülker' Alıntı:
o zaten gönlümüzdeydi ,çıkmasada ben onu port bagajıma alır yine taşırdım ,gidemediği yerlere ,tabi benimki giderse ;D ;D

Eyvallah Cihancım, yaparsın :smiley:

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

cihanülker' Alıntı:
nejat abi ,daha nasıl kullanacaksın valla aslan gibi kullanıyorsun :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

O Naci. Nejat ben oluyorum, Alfonse yanlışlıkla Nuri dedi bana. Tiny'i görünce Naci'yi Nejat, Nejat'ı Nuri yaptılar... E tabiii alışık olmayan bünyede bu tip kekeleme, isim karıştırma gibi yan etkileri var Defender'in ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
nejatçım valla çok özür ,bugün 125 mesajım olunca birde akşam saatleri çok özür ;) ;D

Hiç problem değil... Defender tutulması diyoruz buna, 2 gün sonra geçer ;D

nkurtkaya' Alıntı:
O Naci. Nejat ben oluyorum, Alfonse yanlışlıkla Nuri dedi bana. Tiny'i görünce Naci'yi Nejat, Nejat'ı Nuri yaptılar... E tabiii alışık olmayan bünyede bu tip kekeleme, isim karıştırma gibi yan etkileri var Defender'in ;D ;D ;D

Bende de kekeleme yapiyor. Nedense Naci kaptanin arabasina bindigimde bi sey olmadi v8 denmidir nedir bilemedim :smiley: :smiley: :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Hiç problem değil... Defender tutulması diyoruz buna, 2 gün sonra geçer ;D

valla v8 tutuldum o ses ,o nefes alışları ,tırmanışlar ,mükemmel ,bir tane alıp yapayımmı diye düşünmeye başladım ,hüseyin ustayla ,yavuz öğlen yemeğinde bendelerdi ,bayağı muhabbetini yaptık v8 çok farklıymış gerçekten :eek: :eek: :eek: :eek:

cihanülker' Alıntı:
valla v8 tutuldum o ses ,o nefes alışları ,tırmanışlar ,mükemmel ,bir tane alıp yapayımmı diye düşünmeye başladım ,hüseyin ustayla ,yavuz öğlen yemeğinde bendelerdi ,bayağı muhabbetini yaptık v8 çok farklıymış gerçekten :eek: :eek: :eek: :eek:

efenim siz esas seneye görün... bir takım hain planlarımız var hüseyinle...

ufukozkan' Alıntı:
Bende de kekeleme yapiyor. Nedense Naci kaptanin arabasina bindigimde bi sey olmadi v8 denmidir nedir bilemedim :smiley: :smiley: :smiley:

zaten o aracın koltuğuna oturan bir daha düzelmiyor ;D ;D ;D

ndoganci' Alıntı:
efenim siz esas seneye görün... bir takım hain planlarımız var hüseyinle...

dur tahmin ediyim abi portal aks olmasın o süpriz ;D ;D ;D ;D zaten bir yapılacak başka da bişey kalmamış ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR