Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
Mert benden önce gerekeni söylemiş ama, böylesi güzel bir fotoğrafın arada kaynamasına gönlüm razı gelemezdi.
Reha bey ve Canon bir araya gelirse, sonuç işte böyle göz kamaştırıcı oluyor.
Teşekkürler Reha bey.. Teşekkürler tüm fotoğraf ve videoları çeken arkadaşlar..
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Ka
hural' Alıntı:
Mert benden önce gerekeni söylemiş ama, böylesi güzel bir fotoğrafın arada kaynamasına gönlüm razı gelemezdi.
Reha bey ve Canon bir araya gelirse, sonuç işte böyle göz kamaştırıcı oluyor.
Teşekkürler Reha bey.. Teşekkürler tüm fotoğraf ve videoları çeken arkadaşlar..
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Ka
reha' Alıntı:
Arkadaslar,
cok miktarda fotoğraf olduğu için, fotograflari GEÇİCİ olarak
www.rehayurdakul.com/temp20091107Sarialan
adresine koydum, lutfen fotograflarınızı hemen indirin, linki carsamba günü silmek istiyorum. Zira bildiğiniz gibi, kurallarına göre başka siteye link vermememiz tercih nedeni. herkese güzel bi hafta dilerim, reha
Not: bu fotografları sitede kullanabilirsiniz, maalesef iş yoğunluğundan dolayı ben fırsat bulamıyorum
Arkadaslar,
öncelikle bizim ekibin (eşim Türkan, arkadaşımız Hamit ve ben) çektiği fotoğraflar için övgüleriniz bizleri çok mutlu etti, çok teşekkürler ederiz. Daha önce de belirttiğim gibi, link vermeyi tercih etmediğimiz içini yukarıdaki linki siliyorum. Bu arada, fotografların "full-size" versiyonunu isteyen olur ise, lütfen bana "fotograf adı" ile mesaj atar ise, fotografı mail edebilirim. Ancak unutmayın ki, fotografların tam boyu 3-4MB. civarında oluyor. Bir başka etkinlikte buluşmak üzere, hepinize güzel günler dilerim, reha
Abi bu lafı duymamış kabul ediyorum :'( malum gezi Toyota gezisi ama yayla herkezin,ben söyledim,listeye farklı marka isim yazılamaz ama kapımız herkeze açık,boşunamı yaylaya çıkıyoruz ;D ;D ;D
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
tugsan75' Alıntı:
Abi bu lafı duymamış kabul ediyorum :'( malum gezi Toyota gezisi ama yayla herkezin,ben söyledim,listeye farklı marka isim yazılamaz ama kapımız herkeze açık,boşunamı yaylaya çıkıyoruz ;D ;D ;D