KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
Mert'e ve ilk kez geziye katılıyor olmama rağmen hiç yabancılık çekmememi sağlayan büyün arkadaşlara çok teşekkürler.
Reha abi heryerdeydi muhteşem bir enerji ne yer ne içer sormak lazım
bir önceki gece oğlum uyutmadığından bütün fotolarda gözlerim kapalı çıkmışım, gezide gözümün açık olduğu zamanlar da oldu
gezide çok önemli şeyler öğrendim
* arkandan geleni kontrol et ki yanlış bir yola sapmasın
* telsiz çok önemli bir alet
* bereni, sapkanı vs. evde unutma
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
Her araç geçişinden sonra parkur dahada ağırlaştı, Bunda araya karışan Land ama "rover" olamayan bir arkadaşımız etkisi ise unutulmazdı ;D ;D Sonunda kabak Defenderin başına patladı, zaten sonrasında bu bölüm Naci haricinde herkese tam bir "kapalı yol" a dönüştü.
Tuzağa herkesi düşürüp Nacinin çıkmaması olmaz, Hem göze hem kulağa hitab eden Nacinin "Aygır" ı , Toprağı ısırdığında yeri titretiyor, 41 kere maşallah nazar değmesin.
reha' Alıntı:
Arkadaslar,
cok miktarda fotoğraf olduğu için, fotograflari GEÇİCİ olarak
www.rehayurdakul.com/temp20091107Sarialan
adresine koydum, lutfen fotograflarınızı hemen indirin, linki carsamba günü silmek istiyorum. Zira bildiğiniz gibi, kurallarına göre başka siteye link vermememiz tercih nedeni. herkese güzel bi hafta dilerim, reha
Not: bu fotografları sitede kullanabilirsiniz, maalesef iş yoğunluğundan dolayı ben fırsat bulamıyorum
Reha abi hepinizin eline sağlık walla bayıldım. Sizin makinadan çıkacak resimleri merakla bekliyodum .Tahmin ettiğim gibi hepsi birbirinden güzeller.
Türkan ablaya selamlar
discovery-V8' Alıntı:
Keşke öyle demeseydin ;D ;D ;D ;D ;D
Burası Uzun aracın daha avantajlı olduğu bir yerdi, Disco ön patileri yukarı koyunca arka bacakları yere basamıyordu boydan kaybettik ;D
Sadece boy değil, yükseklik de önemli. Ben de aynı senin gibi askıda kaldım. Naci'nin Def 110 V8 geçti çünkü:
1. 2" yükseltme
2. 35" lastik üstelik silverstone !!!
3. Arka Detroit'e kilide ilave ön TruTrack LSD
4. Veeee tabiki Naci farkı
vay be buraya kadar geldiniz haberim olmadı ona üzülüyorum.sabahtan akşama kadar forumdayım konuyu nasıl görmedim diye kendime kızıp duruyorum.iyi vakit geçirmişsiniz.keşke haberim olsaydı
Reha'nın verdiği linkte var ama ben tek başına görülmesi gerekir diye düşündüm. Disco V8 mi daha güzel, çekilen fotoğraf mı yoksa nefis doğa mı ona da siz karar verin...