Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
1- Tuğsan Moral (Tugsan75) Toyota Landcruiser vx80 İstanbul
2- H.Sedat Başar (hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Landcruiser vx80 Ankara
5- cihanülker( toyota land cruiser vx 100 Ankara
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Landcruiser BJ60 Ankara
7- M.Barbaros Sayıl (bsayil) Nissan Navara Antalya
Arkadaşlar toyotamız yok ama bi torpil yaparsınız sanıyorum şimdiden sabırsızlandım
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
bsayil' Alıntı:
1- Tuğsan Moral (Tugsan75) Toyota Landcruiser vx80 İstanbul
2- H.Sedat Başar (hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Landcruiser vx80 Ankara
5- cihanülker( toyota land cruiser vx 100 Ankara
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Landcruiser BJ60 Ankara
7- M.Barbaros Sayıl (bsayil) Nissan Navara Antalya
Arkadaşlar toyotamız yok ama bi torpil yaparsınız sanıyorum şimdiden sabırsızlandım
Ya Barbaros,şimdi konuşduk ben naapıyım peki beeennn ;D
Şaka maka,burda önemli olan gönül birlikteliği baba.
Maksat tanışalım,kaynaşalım,güzel bi hafta sonu geçirelim
tugsan75' Alıntı:
Ok, Ercova devam arkadaşlar,kafanızı bulandırdıysam kusura bakmayın,ama söyliyim hava şartları ağırlaşırsa ki ağırlaşacak,kıvıran arkadaşların vay haline belirteyim. ;D
Hava şartları Ercova yolu için sorun olmaz 2 taraftanda bozuk hava koşullarında bile binek araçlar dahi gidebilir tabi heyecan arayanlar olursa başka yollarda var
Siz madem gidemiyorsunuz ben o zaman bi yaylaya çıkıp ineyim size de resim yollayayım Sizleri görmek tanımak isterim geldiğinizde müsait olursam uğrayacağım yanınıza bi günlük kabul ederseniz ve beni battığımda kurtarma sözü verirseniz yoksa gelemem