Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
TOYOTA sayfasında gerilim olmasın, olmamalıda arkadaşlar.
akşama kadar aynı şeyleri düşünen ve yaşayan insanlar grubu olarak , birbirimizinde fikirlerine saygı göstererek herzaman orta yolu buluruz biz.
sedat gelmezsen gün ağarırken sessizce bağlarım arabanı, tamponuma, çeke çeke götürürüm.
( yakıtım biraz artar o olur yani ;D ;D ;D
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
çağlar' Alıntı:
TOYOTA sayfasında gerilim olmasın, olmamalıda arkadaşlar.
akşama kadar aynı şeyleri düşünen ve yaşayan insanlar grubu olarak , birbirimizinde fikirlerine saygı göstererek herzaman orta yolu buluruz biz.
sedat gelmezsen gün ağarırken sessizce bağlarım arabanı, tamponuma, çeke çeke götürürüm.
( yakıtım biraz artar o olur yani ;D ;D ;D
arkadaslar fatih abinin sahil fikrine ne diyorsunuzz ben off road ıcın degılde denize girmek icin gitmistim
valla cok guzel tepeler var oyun parkı gibiydi
crocodile hunter' Alıntı:
arkadaslar fatih abinin sahil fikrine ne diyorsunuzz ben off road ıcın degılde denize girmek icin gitmistim
valla cok guzel tepeler var oyun parkı gibiydi
Kasım 14/15 de çok aşırı kar olacağını pek sanmam ama sahilde o zamanlarda rüzgarda oturup giremiyeceğim denizi seyretmektense,karda(eğer yağmış olursa) ateş başında olmayı tercih ederim. ;D
Söz sahil aktivitesi yapacağız,oraları bilirim,bizim baja yarışı yapılmıştı.2006 da.
Açıkçası ben pek sanmıyorum ama,geçen sene bizim Murat'ların yaptığı yer eynı ama tarih bizden 10-15 gün sonra.Bi bakın isterseniz. ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20626.0
İşte bu yüzden tavsiyem,ekipmanları dikkatli seçmekte fayda var arkadaşlar.
Sonra bi taraflar donmasın ;D
Ufff keşke yağsada,kar altında,ateş başında ... ;D