2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,547
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

tugsan75' Alıntı:
Yunuscum ekipde donanımsız araç çok sen yerleri ayarla donanımlı araçlarla deneriz geçtik geçtik, geçemedik geçemedik.Maksat muhabbet ;D

Tuğsan, Yunus un bahsettiği etap haritada turuncu renkle belirtilen kısımdır ve burayı her araç geçmek durumunda, alternatifi yok yani..... ;D

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

mesut bey sizin siparişini verdiginiz kiti ben aldim. yaylari degiştirmişsiniz içinizemi dogdu nedir.
ilk başta terettut ettım ama tugsanında sayesınde sonra mantıklı geldi.

Mayıs ayında LR ciler geçtiyse bizede Kasım ayında geçmek yakışır. ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Yunuscum ekipde donanımsız araç çok sen yerleri ayarla donanımlı araçlarla deneriz geçtik geçtik, geçemedik geçemedik.Maksat muhabbet ;D
Artık bana ihtiyacınız yok Mesut abi nasıl bir rota istiyorsanız ona göre sizi yönlendirecektir başka bilen varmı bilmiyorum ama bölgeye en vakıf Mesut abidir

Öyle kaçmak yokYunuscum yemezler,mühim bir işin yoksa geleceksin,ev sahipleri misafirlerini ağırlar dimi ???

Felice' Alıntı:
Tuğsan, Yunus un bahsettiği etap haritada turuncu renkle belirtilen kısımdır ve burayı her araç geçmek durumunda, alternatifi yok yani..... ;D
Abi olmadıki son dakikaya kadar söylemeyecektin şimdi gelmek istemeyenlar olabilir ;D ;D ;D

Mücahit bey memnun oldum sizin aldığınıza,
yaylar +200kg dır, port bagaj+ lpg tankı + çelik tampon+bagajdaki extralarla daha mantıklı gelmişti bu yaylar
güle güle kullanın

tugsan75' Alıntı:
Öyle kaçmak yokYunuscum yemezler,mühim bir işin yoksa geleceksin,ev sahipleri misafirlerini ağırlar dimi ???
Ama yakışmazki Toyota buluşmasında önden giden araç defender ;D ;D ;D

tar otoda oyle dedı. onler 100 arkalar 200 artıymıs.

Yaw yokmu bu hafta sonu parkur keşfine gelen?

İthal uskumrular benden............

RedlinE' Alıntı:
tar otoda oyle dedı. onler 100 arkalar 200 artıymıs.

aynen,
çelik ön tampon + vinç ~ 80kg

sogucak mı?

yunus bager' Alıntı:
Ama yakışmazki Toyota buluşmasında önden giden araç defender ;D ;D ;D

Neegüzel işte kime nasip olur öyle bir şans,tarihe geçeceksin. ;D Ama kalırsan iterim arkadan ;D

Felice' Alıntı:
Yaw yokmu bu hafta sonu parkur keşfine gelen?

İthal uskumrular benden............
Abi önceden kararlaştırsaydık çok iyi olurdu bu hafta 7/24 gezimiz var istersen sende gel tam kadro ordayız
Parkura daha sonrada bakarız zaman çok

haritada siyah ile başlayıp kırmızı ile biten etaplar,
yani soğucak yolun yarısı hemde farklı yoldan,

tugsan75' Alıntı:
Neegüzel işte kime nasip olur öyle bir şans,tarihe geçeceksin. ;D Ama kalırsan iterim arkadan ;D
Valla ne dersen de Mesut abi de defenderle gelirse hiç şaşırma ev sahibi olarak öndende arkadanda defender gelebilir ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...