2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,146
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Sponsorlarımız: ;D (Gelemeyen Toyotacı arkadaşlar)

Osman Şahin Mersin Şalgam Suyu
Ömer Ergin Kayseri Sucuk

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Burasıda gene daha önce bilmeyenler için İnönü yayları Ercovadan 4km aşada

çağlar' Alıntı:
gerekiyorsa uludağ üstünden gelelim biz umut kardeşimle ;D ;D
O çok daha iyi olur ;D ;D yol var

Yunuscum ellerine sağlık,nereden buldun bunu,oradaki sarı tshirt,siyah şapkalı kişi benim.Araçlarda benim arkadaşlar.Kameradan haberim bile yokdu.Şuan o xj (sahibi iksje bizim gezenbilirden)aracı 7 inch yükseltip,38 lastik koydu.Arkadada kilit falan.Landda v8 dir ve full doludur.Tekrar eline sağlık valla hala şaşkınım.Gideriz oralara. ;D

videoları izleyememe nedenim ne olabilir..playine basıyorum ama hareket yok.

;D ;D ;D
ooo desene senin hiçbirşeyden haberin yok bu video gezenbilirdeki en meşhur video
bu video yüzünden ne kavgalar edildi , ne dargınlıklar yaşandı , üzerine ençok yorum yapılan ençok araştırılan video budur ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
videoları izleyememe nedenim ne olabilir..playine basıyorum ama hareket yok.
Sayfayı yenile tekrar dene bağlantı zayıplığından olabilir vede alttaki play tuşuna basman yeterli

Çağlar alttaki play e bas.

Niyeki nevarki videoda tartışma kavga falan.Biz ogün gayet güzel makara yapıp eylendik.

tugsan75' Alıntı:
Niyeki nevarki videoda tartışma kavga falan.Biz ogün gayet güzel makara yapıp eylendik.
Nedense bizim Jeep ciler olayı pek benimseyemedi nasıl olurda jeep oralarda takılr kalır ve yukardaki gölde pajero 2 jeep i nasıl gölden çıkarır ;D ;D ;D

jeep ciler yanlış açıyla hareket etmişler,öndede vinç vs.takılmış kalmış.

çağlar' Alıntı:
jeep ciler yanlış açıyla hareket etmişler,öndede vinç vs.takılmış kalmış.
Aman Çağlar bey şimdi gelir birisi yorum yapar ortalık gene karışır ben çok şait oldumda o bakımdan tecrubeliyim ;D ;D

pajero da has aractır.sevgiyle anıyorum pajeromu..japon değilmi kardeşim 8) 8)

yunus bager' Alıntı:
Aman Çağlar bey şimdi gelir birisi yorum yapar ortalık gene karışır ben çok şait oldumda o bakımdan tecrubeliyim ;D ;D

doğru diyorsunuz , kavga yaratmayalım ;D

Video yu bende yeni izledim çekimler çok güzel XJ ler içinde...

Bu arada sayfalar tıkır tıkır ilerlemiş kasımda iyi gezi başlıkları olacak..

Yine mi bu video

Liste 4. sayfada kalmış 8)

1- Tuğsan Moral (Tugsan75) Toyota Land Cruiser VX 80 İstanbul
2- H.Sedat Başar (hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
5- Cihanülker Toyota Land Cruiser VX 100 Ankara
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Land Cruiser BJ 60 Ankara
7- Mucahit maden (Redline) Toyota Land Cruiser VX 80 İstanbul
8- Burak Akkan (bakkan) Toyota Land Cruiser FJ 40 İstanbul
9- Ersun Büyükpınar (OffRoader-EB) Toyota Land Cruiser HZJ 80 İstanbul
10-Ahmet Demir (Ahmet07) Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya
11-Erdoğan Özdemir Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya
12-Halit Kavuk Toyota Land Cruiser VX80 Antalya
13-Ali Özkan Toyota Land Cruiser Prado Antalya
14-Faruk Kayhan Toyota Hilux Antalya
15-Lokman Yavuz Toyota Hilux Antalya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...